Skip to main content

Nagyfeszültségű kettős fojtótekercs parányi házba zárva

Megjelent: 2019. január 17.

wurth we cpib hv lidWE-CPIB HV típuselnevezéssel vezeti be a piacra legkisebb nagyfeszültségű kettős fojtótekercsét a Würth Elektronik eiSos.

 

 

 

 

 

 

A Würth Elektronik eiSos portfólióban kereskedelmi bevezetésre kerülő, 4828 készülékházba szerelt WE-CPIB HV kettős fojtótekercsek jelenleg a piac legkisebb ilyen alkatrészei, amelyeket 2 kV szigetelési feszültségre méreteztek. Az 1:1-es transzformátor mágnesesen árnyékolt és funkcionális szigetelést tesz lehetővé 250 VRMS üzemi feszültségre. A kettős fojtótekercs a piacon lévő hasonló alkatrészekkel összehasonlítva jobb szivárgási induktivitást (LS) és ellenállásértékeket (RDC) kínál. Az SMT gyártására optimalizált alkatrészt a 40 és 125 °C közötti hőmérséklet-tartományra méretezték.

 

wurth we cpib hv

 

A WE-CPIB HV nagyfeszültségű kettős fojtótekercs tipikus alkalmazási területei az izolált átalakító alkalmazások (pl. Flyback konverterek), amelyek nagy beültetési sűrűségű, buck, boost, Sepic, Zeta és CUK konverterek, valamint a szabályozatlan kimenetű feszültségátalakítók, de egyéni induktivitásként is használható, soros és párhuzamos kapcsolással.
A WE-CPIB HV kettős fojtótekercsek 4,7 és 47 µH közötti induktivitási értékű változatokban kerülnek kereskedelmi forgalomba.

 

Würth Elektronik Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő u. 22. A torony 5. em.
Tel.: +36 1 877 3000 
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.we-online.com

 

Még több Würth Elektronik Hungary

 

A cikk angol nyelvű változatához kattintson ide.

 

If you want to read this article in english, click here.