Skip to main content

Nagyfeszültségű induktív szűrőelemek

Megjelent: 2017. május 18.

WE TPB HVAz elektromágneses zavarok (EMI) szűrése a kapcsolóüzemű teljesítményelektronikák nélkülözhetetlen funkciója. A nagyobb üzemi feszültségekhez az EMI-szűrőelemeknek is alkalmazkodniuk kell. A Würth Elektronik termékei megfelelnek a kihívásnak.

Háromszoros névleges feszültségű hálózati zavarszűrő áramkompenzált folytótekercs: WE-CMB HV

A Würth Elektronik már bevált WE-CMB tekercscsaládjának névleges üzemi feszültségét háromszorozza meg a WE-CMB HV sorozat. A nemrég megjelent áramkompenzált, közös módusú hálózati fojtótekercs új típusváltozatának ez a fő tulajdonsága: akár 760 VAC üzemi feszültségnél is használható. Az általános teljesítményelektronikai alkalmazás mellett a WE-CMB HV motorok zavarszűrő rendszereinek be- és kimeneti szűrőjeként is jól megfelel.

WE CMB HV

WE-CMB HV: Nagyfeszültségű, közös módusú fojtótekercs

A WE-CMB HV az elődjéhez képest kétszeres biztonsági távolságokat és kúszóutakat tesz lehetővé. Az új műanyagház és a megnövelt elválasztósáv 3000 VAC szigetelési feszültségig használható. Az összes alkalmazott szigetelőanyag szerepel az UL94-V0 listán. Az új sorozat kivezetés-elrendezése kompatibilis a már ismert WE-CMB és WE-CMB-NC sorozatokkal, és XL, valamint XXL méretváltozatban érhető el.

További információkért kattintson ide!

Áramkompenzált, háromfázisú EMI-fojtó nagyfeszültségű alkalmazásokhoz: a WE-TPB HV sorozat

A Würth Elektronik újdonsága a WE-TPB HV sorozatú, áramkompenzált, háromfázisú szűrőfojtó nagyfeszültségű alkalmazásokhoz. Az új termékcsalád 760 VAC üzemi feszültséget garantál, amely 70%-kal haladja meg azt, amire ma a versenytárs típusok képesek. Ennek megvalósítását egy innovatív kivitelű műanyagház és elválasztósáv teszi lehetővé.

WE TPB HV

WE-TPB HV: Háromfázisú, nagyfeszültségű fojtótekercs


A MnZn anyagú, nanokristályos toroidmaggal nagyon nagy beiktatási csillapítású szűrőelemeket lehet előállítani szélessávú alkalmazásokhoz. A felhasznált anyagok az UL94-V0 listán szerepelnek. A hordozó NyÁK-lemezre való stabil rögzítéshez csavarozható szerelvény áll rendelkezésre. Tipikus alkalmazásként a frekvenciaváltókat és magas minőségű töltőállomásokat jelöli meg a Würth Elektronik.
További információkért kattintson ide!

 

Würth Elektronik Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő u. 22. A torony 5. em.
Tel.: +36 1 877 3000
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.we-online.com

Még több Würth