Skip to main content

Murata DC/DC konverter

Megjelent: 2018. április 18.

Murata BrickA tápellátási technológiák fejlesztésével a „tégla” DC/DC konverterek mérete folyamatosan csökkent. A Murata olyan új IRS sorozatot indított el, amelyek 1/16 szabványos tégla formájúak, miközben akár 50 W-os teljesítményt is szolgáltatnak ipari mobilitáshoz és vasúti alkalmazásokhoz.

 

 

Az IRS-Q48 sorozatú DC/DC konverterek széles 4:1 bemeneti tartományt kínálnak, amelyek a hagyományos 24 V, 28 V, 37,5 V, 48 V és 54 VDC buszfeszültségeket támogatják. Az elektromos és mechanikai kialakítás sokk- és rezgéstoleranciát biztosít, amely megfelel az EN 61373:1999 első kategóriába tartozó, B osztályú, testre szerelhetőség követelményeinek. A 91%-os hatékonyság elérésével a termékek hűvösebbekké és hatékonyabbakká váltak. Az 50 W-os IRS-Q48 sorozatú átalakító alkalmazási területei közé tartoznak a vasúti ökoszisztéma, mobil kommunikáció, világítás, számítástechnika, motorvezérlések, vezérlőmodulok és biztonsági rendszerek.

 

Murata Brick

 

Egyéb alkalmazások lehetnek még a 12, 24 és 48 V-os akkumulátor rendszerek, intelligens hálózati rendszerek, vezeték nélküli hálózati eszközök mobil számítástechnikához, vizsgálóberendezések és egyéb alkalmazások, amelyek szabályozott 3,3; 5 és 12 VDC tápfeszültséget igényelnek. Alapszigetelés 2250 VDC bemeneti és kimeneti szigeteléssel és teljesen szabályozott DC kimenettel. A modulok kimenete 3,3; 5 és 12 VDC, akár 50 watt kimeneti teljesítmény mellett. Az eszköz rendelkezik kimeneti rövidzárlat- és túlfeszültségvédelemmel, valamint a feszültség alatti feszültség kizárása (UVLO) a hőmérsékletvédelmi áramkörökön keresztül történik. Működési hőmérséklet: -40...+85 °C.

www.murata.com