Skip to main content

Minden egyben: Modlight®60 Pro-RGB

Megjelent: 2024. április 02.

Murrelektronik lidA Murrelektronik IO-Link toronylámpája, a Modlight60 Pro-RGB sokoldalú, testre szabható és költséghatékony megoldás olyan alkalmazásokhoz, amelyek egyértelmű és megbízható jelzést igényelnek.

 

20 RGB LED-modullal, 21 állítható színnel és tíz különböző fénymintával a Murrelektronik Modlight60 Pro-RGB IO-Link toronylámpája rugalmas lehetőségeket kínál az egyértelmű és figyelemfelkeltő jelzéshez az egyes RGB LED-modulok optikai szétválasztásával – még igényes környezetben is. A LED fényereje változtatható, a jelzőtornyot energiatakarékossá teszi a fényerőt 50 százalékkal csökkentő Eco mód. A toronylámpa egyik változata hangjelzővel rendelkezik, amely nyolc különböző hangot képes kiadni és így egyéni hangjelzést tesz lehetővé.
Az IP65 szerinti por- és páravédett toronylámpa beállítása egyszerű és nem igényel kiterjedt konfigurációt. Árnyé­­­kolatlan M12 kábelen keresztül csatlakoztatható és IODD (IO Device Description – IO berendezésleíró) nélkül is üzembe helyezhető. A két különböző IODD lehetővé teszi az RGB LED-lámpák egyedi vezérlését a színek, a villogó minták és az animációk tekintetében folyamatadatokon keresztül.

 

Murrelektronik Modlight 60Pro RGB toronylámpák

A Modlight®60 Pro-RGB hangjelző nélkül és a Modlight®60 Pro-RGB hangjelzővel (Kép: Murrelektronik GmbH)

 

Egy torony, sokfajta jelzés

A toronylámpa különböző működési módokat kínál, így a felhasználók többféle jellel is vezérelhetik ugyanazt az egy toronylámpát. Stack üzemmódban az egyes LED-modulok akár öt egységre szegmentálhatók, így klasszikus toronylámpát hozhatunk létre. A szegmensek mérete és színe egyénileg testre szabható. Az Autoscale funkció lehetővé teszi a LED-modulok automatikus és szimmetrikus felosztását a maximális láthatóságot biztosító teljes felületű jelzés érdekében. A felhasználók a Level módot használhatják a működési folyamatok pontos és százalékos megjelenítésére, például a termelés előrehaladásának vagy a töltöttségi szinteknek a megjelenítéséhez. A Slice módban pedig minden egyes LED-elem színe, fénymintája és animációja egyedileg szabályozható.
A Modlight60 Pro-RGB cURus engedéllyel rendelkezik az amerikai és kanadai piacokon, és számos iparágban használható, például az autóiparban, belső logisztikában, a szerszámgépiparban, a csomagolás és a félvezetők területén.

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Práter utca 9.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

#67b345