Skip to main content

Miért éppen az Electrosub?

Megjelent: 2018. október 09.

2017 ElectrosubElectrosub Konferencia és Kiállítás – Budaörs, 2019. március 26–28.

A kérdés megválaszolható röviden és hosszan kifejtve is. A rövid válasz – mint általában a jó megoldás – egyszerű: Bármilyen fontos az internet és a virtuális világ, üzletet nem cégek, hanem emberek kötnek. A személyes kapcsolatok kiépítése és ápolása a cégek tevékenységében meghatározó.

 

Ilyen személyes találkozások színteréül szolgál az Electrosub, ahol az elektronikai ipar piaci szereplői együtt, egy helyen, egymással szemtől szembe alakítanak ki kapcsolatokat, kötnek üzletet, keresnek megoldást a szakma kihívásaira.

 

DSCN2070

 

A 2019. március 26–28. között Budaörsön megrendezésre kerülő Electrosub Konferencia és Kiállításra már a nyáron beindultak a kiállítói jelentkezések. Az iparág nagy tekintélyű nemzetközi rangú szervezete, az IPC (Association Connecting Electronics Industries) is újra kitünteti figyelmével az Electrosub-ot és az esemény szponzoraként 2019-ben ismét forrasztási versenyt szervez a helyszínen. Mindezek mellett az Electrosub konferenciaprogramjainak előkészítése is folyamatban van már.
A szervezők várnak minden céget, akik valamilyen formában, gyártóként, kereskedőként vagy felhasználóként kapcsolódnak az elektronikai iparhoz, függetlenül a termékek végső felhasználási területétől.


A jelentkezési dokumentáció letölthető az esemény honlapjáról: www.electrosub.hu


Electrosub Konferencia és Kiállítás
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://electrosub.hu/

 

Még több Electrosub