Skip to main content

Megjelent az Endrich elektronikai publikációgyűjtemény-sorozatának 5. kötete

Megjelent: 2019. február 07.

endrich elektronikai publikaciok gyujtemenye lidAz Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH a műszaki értékesítést segítő, a képviselt gyártók termékeinek használhatóságát és működési elvét bemutató, saját kiadású elektronikai szakkönyvsorozatot gondoz évek óta, amelynek immáron az ötödik részét adta ki az év elején.

 

 

 

Az értékesítés műszaki jellegének erősítésére az Endrich szakemberei témába vágó szakkönyvvel is szükségesnek tartották a pusztán jellemzőkre szorítkozó, katalógusjellegű támogatás kiegészítését. A most megjelent kiadványt megelőzően a korábbi négy rész legfontosabb cikkeit aktualizálva és gyűjteményes formában megjelenítő magyar nyelvű kiadvánnyal együtt mutatták be a tavaly novemberi müncheni Electronica kiállításon az összefoglaló angol nyelvű kötetet is.
A könyvsorozatban szereplő írások az elektronika több területét érintik, alkatrészek és megoldások is nagyító alá kerülnek. Az Endrich kettős célt szeretne megvalósítani ezekkel a publikációkkal. Egyrészt a partnerek számára készülnek folyamatosan olyan írások, amelyek segítik őket a tervezési munkájuk során az Endrich által kínált megoldások részletes bemutatásával, és az adott célra rendelkezésre álló egyéb technológiákkal való összehasonlítás útján. A másik fontos cél, hogy a szerte Európában tevékenykedő értékesítő mérnökök számára egy egyedi eszköz álljon rendelkezésre a cég műszaki kompetenciájának alátámasztására.

 

endrich elektronikai publikaciok gyujtemenye 1000

 

A Magyarországon készült könyvsorozatban szereplő cikkeket hazai folyóiratokban (közöttük természetesen a Magyar Elektronika nyomtatott és online kiadásaiban is), illetve német, angol, bolgár és spanyol nyelvterületen is publikálja az Endrich.
A sorozat és az általa képviselt koncepció korábban a Hungexpo Ipar Napjai nagydíját is elnyerte.
A kiadvány online változata szabadon hozzáférhető bárki számára a http://electronics-articles.com oldalon magyar és angol nyelven.
Az Endrich szakembereivel együtt reméljük, hogy a magyar mérnöktársadalom is hasznosnak találja ezt a könyvet, és az érdeklődők rendszeresen látogatják majd az új online felületet is.

 

Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH
Sales Office Budapest
1191 Budapest, Corvin krt. 7-13.
Tel.: + 36 1 297 4191
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.endrich.com