Skip to main content

Meggyőzve a teljesítményről: A Kontron a Rutronikot a „legjobb alaplap-forgalmazó” címmel tüntette ki

Megjelent: 2023. október 02.

Rutronik lidIspringen, 2023. augusztus 16. – A világ egyik vezető IoT/beágyazott számítástechnikai beszállítója és régi partnere, a Kontron elismeri a Rutronik eredményeit, és ismét a „Legjobb alaplap-forgalmazó” címmel jutalmazta a széles körű kínálattal rendelkező disztribútort. Elsősorban a tanácsadási szolgáltatások, a meglévő ügyfelek megbízható ellátása, valamint az új ügyfelek megszerzése volt a kulcsfontosságú tényező a díj elnyerésében.

 

A Kontron minden évben a „legjobb alaplap-forgalmazó” címmel díjazza a kiemelkedő teljesítményt. A Rutronik ismét sikeresen elnyerte a díjat. A Boards & Storage divízió szakemberei meggyőzőek voltak, különösen a tanácsadási szolgáltatások, a meglévő ügyfelek megbízható szállítása és az új ügyfelek megszerzése terén.

 

A „legjobb alaplap-forgalmazó” díj átadása Balról jobbra:
Thomas Stanik (Kontron), Thorsten Engel (Rutronik), Peter Hoser (Kontron) és Anja Schaal (Rutronik)


„Az életciklus folytonossága és a termékminőség jellemzi alaplapjainkat. Ennek ellenére a folytonosság a legjobb alaplap-forgalmazónk, a Rutronik kiemelkedő teljesítményét is jelzi. A kihívásokkal teli üzleti körülmények, például a COVID utáni időszak és a bizonytalan világhelyzet ellenére a Rutronik ismételten a legjobb teljesítményt érte el 2022-ben. A tanácsadói szolgáltatások, a meglévő ügyfelek folyamatos ellátása, valamint az új ügyfelek megszerzéséhez szükséges energia és motiváció olyan alapvető elemek, amelyeket nagyon nagyra értékelünk partnerünkben. Köszönet ezért a teljes vállalati és regionális Rutronik Boards & Storage csapatnak” kommentálja Peter Hoser, a Kontron alaplap-termékközpont igazgatótanácsának alelnöke.
„A díjak azt mutatják, hogy a választott út helyes. Főleg többszöri siker esetén. Még értékesebb, ha ismeri az elektronikai ipar előtt álló sokféle kihívást. Ennek a sikernek az alapja a bizalomteljes együttműködés, a magas színvonal »Made in Germany« minőségi termékek és szakértelmünk, amelyet meglévő és új vásárlóink számára egyaránt kínálunk” – teszi hozzá Anja Schaal, a Rutronik, Boards & Storage termékmarketing igazgatója.

 

 

A Kontronról
A Kontron az IoT/beágyazott számítástechnika (ECT) globális vezető vállalata. A Kontron egyedi megoldásokat kínál az Internet of Things (IoT) és az Ipar 4.0 területén hardver, szoftver és szolgáltatások szerint kombinált portfólióján keresztül. A rendkívül megbízható, csúcstechnológián alapuló szabványos és testreszabott termékeivel a Kontron biztonságos és innovatív alkalmazásokat kínál számos iparág számára. Ennek eredményeként a vásárlók profitálnak a felgyorsult forgalomba hozatali időből, az alacsonyabb teljes és valós birtoklási költségből (TCO), a meghosszabbított termékéletciklusból és a legjobb, teljesen integrált alkalmazásokból.

 

 

Rutronik Magyarország Kft.
1117 Budapest
Alíz utca 1.
Tel.: +36 1 231 3349
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

#018ed3