Skip to main content

Még soha nem volt ilyen egyszerű energiát vinni az Ön alkalmazásaiba

Megjelent: 2020. október 28.

MurrelektronikA modern automatizálástechnika és a hozzá tartozó berendezések sok áramot igényelnek. Ezenkívül az egyre bonyolultabb telepítési koncepciókkal nő a készülékek száma is, és egyre több olyan komponenst alkalmaznak, mint az E-/A-modulok, szenzorok vagy vezérlőmodulok. Az Ipar 4.0 és az IIoT emellett növekvő igényt generálnak a folyamatirányítási technológia iránt. Még a mechanika területe is a pneumatikustól az elektromos hajtás irányába fejlődik, ezáltal nő a nagy teljesítményű alkalmazások iránti igény.

 

A Murrelektronik szerelhető áramcsatlakozóival játszi könnyedséggel eljuttatható a szükséges teljesítmény a terepre. A Murrelektronik különféle alkalmazásokhoz kínál kábeleket, nagy választékban, kis szériában és csatlakozóvezetékkel együtt, amit az adott alkalmazáshoz méretre pontosan konfekcionál.

 

Murrelektronik HR Anschlusstechnik Power Familie

 

M12 Power-csatlakozó

Biztonságosan összeszerelhető – 63 V/16 A, illetve 630 V/12 A

Az új M12 Power a Murrelektronik kompakt és nagy teljesítményű szerelhető M12 csatlakozója. Alkalmas lineáris hajtások, léptető motorok biztonságos és összedugható csatlakoztatásához és terepibusz-modulok tápvezetékeihez. Az alkalmazásokban ez a 7/8”-os csatlakozók megfelelő alternatívája, ha kis helyen nagy teljesítménysűrűségre van szükség.
A szerelhető csatlakozók kimagaslóan ellenálló és halogénmentes fröccsöntött PUR köpennyel készülnek, ezáltal alkalmasak a legdurvább ipari alkalmazásokban való használatra is. Az integrált rezgésvédelem az ütéseknek és vibrációnak kitett környezetben is biztonságos csatlakoztatást tesz lehetővé.

 

Murrelektronik HR Anschlusstechnik Power Familie


MQ15 csatlakozó

Szerelés gyorscsatlakozó-technikával

Az MQ15 praktikus gyorscsatlakozó-rendszerével győz meg. Egy kézmozdulat, és már össze is szerelte. Elég egy negyed fordulat, és kész. Ezzel a telepítéskor 80 százalékos időmegtakarítás érhető el.
Az MQ15 alkalmas aszinkron és háromfázisú indukciós motorokhoz 7,5 kW-ig, és optimális az energiaelosztáshoz. Az utólag is beszerelhető peremes csatlakozókkal az aszinkron és háromfázisú indukciós motorok készen állnak az egyszerű bedugható MQ15-tel való csatlakoztatásra.


7/8" (mini) csatlakozó

Erőteljes kompakt csatlakozó

A 7/8”-os vezetékek tökéletes megoldást jelentenek a vezérlő áramkörökhöz. Ezek a c(UL)-us-listán regisztrált kábelek megfelelnek az észak-amerikai ipari szabványnak és évtizedek óta használják őket az egész világon komponensek és készülékek áramellátásához. A robusztus vezetékek alkalmasak érzékelők, működtetőegységek, mérőeszközök és sok más egység csatlakoztatásához.

 

M23 csatlakozók

Szervomotorok egyszerű és szigetelt csatlakoztatása

A vezetékek összekapcsolják a szervoszabályozókat a hajtásokkal. A motor felőli oldalon fröccsöntött köpenyes szerelhető M23 csatlakozók közül választhatnak a legkülönbözőbb érintkezőkialakításokkal. A szerelhető teljesítménycsatlakozóknál a Siemens Sinamics programban megadottak szerint különböző kábelvég-kialakítások közül lehet választani.

 

,,Szerelhető áramcsatlakozóink egy rendszer részei – első osztályúan működnek együtt terepibusz moduljainkkal, az áramellátó és automatizálási komponensekkel!”

 

Szerző: Sebastian Richter – termékmenedzsment vezető, Business Unit Connectors

 

 

Fontos!

A Murrelektronik minden csatlakozója 100 százalékban bevizsgált és első osztályú minőségű.
A csatlakoztatási technológia területén felépített széles körű know-how-ja az M8 és M12 csatlakozók termelésében szerzett hosszú évek tapasztalatain alapul.

Töltse le a Fehér könyvet most, és kérjen ingyenes M12 Power mintát!

Link: https://www.murrelektronik.hu/hu/ujdonsagok/power-csatlakozok/

 

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Közép u. 16.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

még több Murrelektronik