Skip to main content

Marvell Ethernet kapcsoló

Megjelent: 2018. április 23.

MarvellAutonóm, önvezető járművekhez fejlesztette ki a Marvell cég az NVIDIA DRIVE Pegasus platformba integrált, 88Q5050 típusú Ethernet kapcsolót.

 

 

 

A multigigabites alkalmazásokat kezelő kapcsolóval olyan autós hálózat építhető, amely támogatja az érzékelők fúzióját, a kamerákat, a biztonságot és a diagnosztikát. A Marvell beágyazott biztonsági technológiája megakadályozza a járművek elleni kibertámadásokat. A platformot úgy tervezték, hogy támogassa az 5-ös szintű önvezető rendszert és másodpercenként több mint 320 billió műveletet végezzen el. Összekötődik a mélytanulás, az érzékelők fúziója és a térhatású látás, hogy megértsük, mi történik a jármű körül valós időben. A Marvell 88Q5050 kétrétegű biztonságos IP-kapcsolója lehetővé teszi az adatok gyors és biztonságos átvitelét. Az autóipari Ethernet célja a számítógépes bűnözés növekvő kockázatának kezelése és sokkal biztonságosabb, mint az autókban használt korábbi csatlakozási protokollok.

 

Marvell

 

A Marvell 88Q5050 mély csomag-ellenőrző (DPI) motorral és megbízható indítási funkcióval rendelkezik, amely biztosítja a robusztus biztonsági szintet. A kapcsoló AEC-Q100 minősítésű, és megfelel az iparág szigorú szabványainak. Támogatja a 100BASE-T1 PHY és 1000BASE-T1 interfészeket.https://www.electronicsweekly.com