Skip to main content

MACH-TECH és IPAR NAPJAI

Megjelent: 2017. március 02.

IparNapjai MACH TECH20152017. május 9-12., HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont


2017 májusában telt házzal jelentkezik ismét az átfogó ipari seregszemle, hogy egy helyen, egy időben mutassa meg magát az ipar szinte összes ágazata annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakma trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak közötti szinergiát.

 

Már csak korlátozott számban tudnak a szervezők helyet biztosítani azoknak a cégeknek, akik e cikk megjelenése után jelzik részvételi szándékukat az IPAR NAPJAI / MACH-TECH kiállítási együttesre. Az évente megrendezett IPAR NAPJAI a különféle, fejlett technológiájú gyártó- és szolgáltatóvállalatok fóruma, a kétévente sorra kerülő MACH-TECH pedig a gépgyártás-technológiai kínálatról ad szakmai áttekintést. A kőbányai vásárközpont legnagyobb, A-pavilonja már teljesen megtelt, hiszen 14 ország több, mint 350 kiállítója választotta már ki helyét, több ezer m2-nyi területet foglalva le a két kiállítási pavilonból. A G-pavilonban, melyen keresztül a látogatói beléptetés történik majd, még vannak lefoglalható standok.
A jelenlegi kiállítói lista alapján biztosan találkozhatnak majd az érdeklődő szakemberek többek között az ABB, a BALLUFF, a BARTEC, a BECK&POLITZER, a BLM-GROUP, a CHETRA, a DMG MORI, az ENDRICH, az EPL-TECH, a GRANTOOL, a GRUBER, a HAHN&KOLB, a HELVÉT, a HOFFMANN, a KUKA, a MAZAK, a MITSUBISHI, az NCT, a PH HORN, a RENISHAW, a SIEMENS, a TRUMPF és a WEDCO képviselőivel, termékeivel, ajánlataival.
Ezenkívül kollektív, nemzeti megjelenéseket szerveznek a kiállítások szakmai partnerei, a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara, a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Városi Kereskedelmi és Iparkamara.

IN MT2017 terkep nagy

A 2017-es kiállítás újdonságai

A kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve, a szervezők a kiállítók és a partnerek kényelmét, valamint az eddigieknél sikeresebb kiállítási részvételét szolgáló újdonságok bevezetését tervezik:

  • új pavilonkiosztás: a könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében a pavilonokban az egyes tematikák elhelyezkedése koncentráltabb lesz, ezáltal segítve a látogatókat, hogy az érdeklődésüknek megfelelő összes kiállítót elérhessék.

  • az eddigiektől eltérő látogatói beléptetés: a szervezők célja, hogy a látogatók – lehetőség szerint – a kiállítást teljes egészében megtekintsék, ezért 2017-ben az érdeklődők az F-pavilonból léphetnek be a rendezvény helyszínére, majd a G-pavilonon keresztül járhatják végig annak teljes területét.

Továbbra is kiemelt tematika – IPAR 4.0

A kis-, közép- és nagyvállalatok számára komplex megoldásokat nyújtó rendezvényen 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.

A kiállítók fokozott figyelem mellett mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Konferenciák, APPLICATION ZONE – a gyakorlati bemutató

A széles körű kiállítói kínálat mellett számos program várja majd az érdeklődő szakembereket. A forgácsolási technológiákkal foglalkozó ISCAR helyszíni vevőtalálkozót szervez a kiállítás idejére, a Magyar Hegesztéstechnikai Egyesület (MHtE) szakmai konferenciára és hegesztőversenyre hívja a látogatókat, az Elektromosipari Magánvállalkozók Szövetsége (EMOSZ) pedig előadássorozatot tart a gépek CE-jelöléséről. Idén is lesz a Magyar Járműalkatrész-gyártók Országos Szövetsége (MAJOSZ) közreműködésével beszállítói fórum, valamint ismét belepillanthatunk a GTE-Autopro Techtogether keretein belül a hazai műszaki felsőoktatásban résztvevő diákok szakmai versenyébe. Az érdeklődőket munkavédelmi és HR-konferencia, továbbá az Application Zone néven megismert gyakorlati bemutató is várja majd.

 

Bővebb információ és kiállítói jelentkezés:
HUNGEXPO Zrt., 1101 Budapest, Albertirsai út 10.
IPAR NAPJAI és MACH-TECH projekt
Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu

Még több HUNGEXPO