Skip to main content

MACH-TECH és IPAR NAPJAI

Megjelent: 2016. október 04.

hungexpo machtech2017. május 9-12. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban


Mint az már a HUNGEXPO gyakorlatából ismeretes, páratlan években az IPAR NAPJAI kiállítást a gépgyártók MACH-TECH szakvásárával együtt rendezik. Ez mindeddig „nyerő párosnak” bizonyult. Érdemes tehát a biztos és a potenciális kiállítóknak már most megfontolni a részvételt – a még látszólag távoli időpont ellenére is –, hogy az igényeiknek mindenben megfelelő kiállítóhelyet foglalhassanak; a kedvezményes jelentkezési határidő ugyanis kiállítók részére 2016. október 31.

 

2015-ben az IPAR NAPJAI és MACH-TECH nemzetközi kiállításegyüttes a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont „A” és „G” pavilonjában minden eddiginél nagyobb kiállítói érdeklődést keltett. 19 ország 386 kiállítója, köztük 111 külföldi cég vonultatta fel a rendezvény teljes tematikáját lefedő termékeit, szolgáltatásait. Jelen voltak többek között a világ legnagyobb gyártói, piacvezetői cégei, mint például: ABB, Audi, Balluf, Beckhoff, DMG Mori, Eplan, FANUC, Flexman, Franke Bearings, GE-CO, Haas, Iscar, Kitagawa, KUKA Robotics, Mazak, Mitsubishi Electric, NCT, Omron, Siemens, Trumf, Yamazaki.
Néhány ország – köztük Tajvan, Németország és Ausztria – közösségi standdal jelentkezett, és összességében több, mint ezer tonna kiállítási anyag – gép és berendezés – várta a 39 országból érkezett, mintegy 15 ezer szakmai látogatót.
A jövőre újra megrendezésre kerülő szakkiállítás-együttes célja változatlan: összehívni és felvonultatni az ipar szinte összes ágazatát annak érdekében, hogy a kiállítók és a látogatók első kézből kapjanak információt a szakmai trendjeiről, valamint hogy a résztvevők kihasználhassák az iparágak között lévő szinergiát.

Újdonságok 2017-ben

A kiállítók érdekeit és kéréseit, valamint a nemzetközi trendeket figyelembe véve, a szervezők három szervezési újdonság bevezetését tervezik, amelyek a kiállítók és a partnerek kényelmét és az eddigieknél sikeresebb kiállítási részvételét szolgálják:

  • Egylépcsős jelentkezési határidő, későbbi időpontban. Az előző évek tapasztalatai ugyanis azt mutatták, hogy a kiállítók közel kétharmada a szeptember végi előjelentkezési kedvezményeket vette igénybe. Ezért 2017-re a HUNGEXPO csak egy előjelentkezési határidőt hirdet meg, azonban ennek időpontja 1 hónappal későbbre, vagyis 2016. október 31-re kerül át. Ezzel a kiállítóknak több idő áll rendelkezésre a kedvezmény igénybevételére.

  • Új pavilonkiosztás. A könnyebb átláthatóság és a szorosabb iparági szinergia érdekében a pavilonokban az egyes tematikák elhelyezkedése koncentráltabb lesz, ezzel is segítve a látogatókat, hogy könnyen elérjék egy adott tematika összes kiállítóját.

  • Új rendszerű látogatói beléptetés. A szervezők célja, hogy a látogatók – lehetőség szerint – a kiállítást teljes egészében megtekintsék, ezért 2017-ben az érdeklődők az F pavilonból léphetnek be a rendezvény helyszínére, majd a G pavilonon keresztül járhatják végig annak teljes területét.

IN MT2017 terkep nagy
 
Továbbra is kiemelt tematika – IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2017-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.
A kiállítók kiemelt figyelemtől kísérve mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokra, továbbá az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

Application Zone – gyakorlati bemutató

A rendezvényt a gazdag konferenciaprogram mellett 2017-ben is a már hagyományosnak mondható gyakorlati bemutató – az Application Zone – kíséri majd. A kiállítók azáltal is hatékonyabbá tehetik kiállítási részvételüket, hogy standjukon kívül, az Application Zone-ban is megjelennek, és gyakorlati példákon keresztül, helyszíni bemutatókkal, tesztekkel teszik termékeiket, szolgáltatásaikat vonzóbbá a szaklátogatók számára.

 

HUNGEXPO Zrt.

IPAR NAPJAI – MACH-TECH
1101 Budapest, Albertirsai út 10.
Tel.: +36 1 263 6384, web: www.iparnapjai.hu
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Még több HUNGEXPO