Skip to main content

Kormányzati szerepvállalások erősítik a 2019-es Electrosub kiállítást

Megjelent: 2018. december 09.

2017 Electrosub2Dr. Palkovics László innovációs és technológiai miniszter fővédnökséget, Dr. Birkner Zoltán, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal elnöke pedig védnökséget vállalt a 2019. március 26–28. között megrendezésre kerülő Electrosub Konferencia és Kiállítás felett. A két magas rangú kormánytisztviselő támogatása egyértelműen jelzi, hogy a kormány kiemelt jelentőséget tulajdonít ennek az ágazatnak.

 

Az Electrosub újbóli megrendezésének legfőbb célkitűzése a hazai elektronikai ipar versenyképességének fokozása annak érdekében, hogy Magyarország megőrizhesse vezető szerepét ebben az ágazatban a kelet-közép-európai térségben. Ezek a törekvések szoros összhangban vannak a kormány és egyben az ágazat piaci szereplőinek céljaival.
A rendezvény szervezésének folyamata fontos állomáshoz érkezett 2018 decemberében, mivel a hónap folyamán jár le a jelentkezési határidő a kiállítók és a szponzoráció iránt érdeklődők számára. Ezt követően elkezdődik a kiállítási terület felosztása és beindul az operatív szervezés.
A 2019. március 26–28. között megrendezésre kerülő Electrosub Konferenciára és Kiállításra eddig regisztrált jelentkezők létszáma már túl is lépte a 2017-es rendezvény területi foglalásait. A szervezők számítottak a növekvő érdeklődésre, ez volt a legfőbb oka annak, hogy az eseményt új, a korábbinál nagyobb helyszínen, a budaörsi Fusion Élmény és Szabadidőközpontban rendezik meg.
Az esemény nemzetközi vonatkozásában szintén növekvő a tendencia, mivel több külföldi cég is érdemi érdeklődést mutat a részvétel iránt. Arany fokozatú szponzorként 2019-ben ismét jelen lesz az IPC/Association Connecting Electronics Industrie, aki ismét szervezői szerepet vállal a tavaly nagy sikerrel debütált forrasztási verseny újbóli megrendezésében, mind a profik, mind a diákok, amatőrök körében.
A szervezők várják az elektronikai ipar szakterületein tevékenykedő cégeket, intézményeket akár kiállítóként, akár szponzorként. A jelentkezési dokumentáció, részvételi feltételek és további információ letölthető a rendezvény weboldaláról: www.electrosub.hu


Electrosub Szervezőbizottság
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Még több Electrosub