Skip to main content

Kompakt és könnyen telepíthető HMI PLC-tulajdonságokkal

Megjelent: 2020. április 23.

akYtec lidAz akYtec cég SMI200 programozható kompakt vezérlője egy komoly PLC mellett HMI-ként, vagy helyi kis PLC + HMI egységként bővítőmodulokkal kiegészítve is használható.

 

 

 

 

Az SMI200 digitális, analóg bemenetek és kimenetek nélkül működik, alternatívaként RS485 interfésszel rendelkezik, ami az eszközt rendkívül kompakttá teszi. Ezenkívül szabad I/O választási lehetőséget biztosít, ami által képes rugalmasan megfelelni egy adott automatizálási feladat sokféle követelményeinek.
Hengeres kialakításának köszönhetően az SMI200 könnyen integrálható egy vezérlőpult vagy vezérlőszekrény előlapjának szabványos 22,5 mm átmérőjű szerelőfuratába. A telepítés egyszerűsítése és a vezérlőszekrényben elérhető helymegtakarítás mellett ez a megoldás az automatizálási rendszerben alkalmazott fő PLC használhatóságát is javítja, mivel a főegység működtetéséhez vagy a kijelzőjén megjelenő paraméterek leolvasásához nincs szükség a vezérlőszekrény ajtajának kinyitására.

 

akYtec

Az RS485 interfésznek köszönhetően az SMI200 programozható kompakt vezérlő lehetővé teszi, hogy helyet takarítson meg a vezérlőszekrényben


A kompakt vezérlő külső mérete 100 × 60 mm, tömege 150 g. A szabadon programozható eszköz kétsoros, 32 karakteres LCD kijelzővel, mikro-USB interfésszel és valósidejű órával rendelkezik. Az SMI200 lehetővé teszi a beltéri vagy kültéri világítás, hűtés-fűtés (HVAC) és szellőztető- rendszerek, szivattyúk, valamint redőnyök és ajtók vezérlését és szabályozását.
Az SMI200 programozható kompakt vezérlőn alapuló vezérlőrendszer szükség esetén bővíthető. Az RS485 interfészen keresztül Modbus hálózatban igény szerint 16 bármilyen I/O modulkombináció csatlakoztatható a készülékhez. Egy ilyen hálózatban az SMI200 master, vagy slave eszközként működhet.

 

akYtec2

Hengeres kialakítása jóvoltából az SMI200 az ipari jelzőlámpák szabványos 22,5 mm átmérőjű furatkivágásába szerelhető


Arra is lehetőség van, hogy az SMI200 segítségével a felhasználó hálózati adatokat továbbítson felhőszolgáltatáshoz, feltéve, hogy egy RS485-to-Ethernet / Wi-Fi adaptert is beépítettek a meglévő Modbus hálózatba.

 

ABACUS PLUS Automatizálási Kft.
2100 Gödöllő, Remsey J. krt. 9.
Tel.: +36 30 411 0239
E- mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.abacuskft.hu

www.akytec.de