Skip to main content

Készülj a 2. félévre! Pörgesd fel az üzleti tevékenységedet októberben az Electrosubon!

Megjelent: 2023. június 13.

electrosub lidAz Ipar 4.0 jegyében október 11–12-én megrendezésre kerülő Electrosub Konferencia és Kiállítás iránt egyre nagyobb az érdeklődés: a kiállítói, szponzori csatlakozások a célegyenesbe fordultak, a jelentkezési határidő közeleg.

 

 

Az Enterprise Europe Network társszervezésében idén üzletember-találkozóra is sor kerül az Electrosub 2023 Konferencia és Kiállítás keretében.

A rendezvény kiváló lehetőséget biztosít az elektronika, elektrotechnika, digitalizáció, AI, IoT, robottechnika és automatizálás területén működő, illetve a terület iránt érdeklődő vállalkozások számára a nemzetközi piacon való megjelenésre, a legújabb trendek, technológiák feltérképezésére; a külföldi partnerkapcsolataik kialakítására, bővítésére, ezáltal potenciális üzleti partnerek megismerésére.

Mindezt már a rendezvény hetében online elkezdhetik, a rendezvény ideje alatt pedig személyesen is folytathatják, előre egyeztetett időpontban.

A B2B találkozóval kapcsolatos információk hamarosan megtalálhatók lesznek az electrosub.hu oldalon!

A szervezők több száz szakember látogatására számítanak, akik között a korábbi évek regisztrációs adatai alapján 80%-ot tett ki az elsőszámú döntéshozók száma, illetve azoké, akik részt vesznek a cég döntéseiben.

 

Electrosub 2023

 

Már a konferenciaprogram is körvonalazódik, témái: IoT megoldások, digitalizáció, innováció az iparban, robotika, ez utóbbihoz egy másik nemzetközi szervezet, a DIH² network is kapcsolódik. Továbbá a program részét képezi a Digitaltech EDIH – az Európai Unió Európai Digitális Innovációs Tudásközpont (European Digital Innovation Hubs – EDIH) – egyik magyarországi tagjának blokkja, aminek előadásait és workshop-ját az IVSZ szakemberei szerkesztik és mentorálják. A konferenciaprogram rövidesen tovább bővül.

 

Találkozz potenciális üzleti partnereiddel személyesen az Electrosubon!
Csatlakozz te is!

 ÉRDEKLŐDÖM 

 

Akik az idén biztosan velünk tartanak:

 

Electrosub 2023 szponzorok

 

Bővebb információ és jelentkezés a honlapon: www.electrosub.com

 

#edc520