Skip to main content

Kérdezze a technológia nagykövetét!

Megjelent: 2017. június 13.

AskLorandt next to lead web#askLorandt: innovatív szolgáltatás a Würth Elektronik eiSos-nál


A Würth Elektronik eiSos új kommunikációs csatornát nyit ügyfelei felé. Az #askLorandt közösségi médiacsatornák vezető személyiségére a technológia nagyköveteként tekinthetünk, aki készen áll arra, hogy többféle szolgáltatásával segítséget nyújtson az érdeklődőknek az elektronikus és elektromechanikai alkatrészekkel kapcsolatos problémáik megoldásában.

 

Az #askLorandt hashtag mögött álló személyiség nem más, mint Lorandt Fölkel fejlesztőmérnök, aki 18 éve a Würth Elektronik eiSos üzletfejlesztési menedzsere. A munkáját támogató szakértői csoport segítségével készen áll arra, hogy a cég vásárlói és más érdeklődők által feltett legkülönbözőbb technikai kérdésekre válaszoljon.

01 large

Lorandt Fölkel, az EMC és a NyÁK-tervezés ipari alkalmazásainak szakértője, a Würth Elektronik eiSos új technológiai nagykövete


Lorandt Fölkelt, a Technológia Nagykövetét az érdeklődők a közösségi médián és a www.we-online.com/askLorandt webhelyen keresztül egyaránt elérhetik. Ezeket a platformokat úgy tervezték, hogy elsődlegesen a gyakorlatorientált termék- és tervezési kérdésekre adhassanak választ. A webhelyen számos oktatóvideó, web-szeminárium, eseménynaptár és a műszaki terület újdonságaira mutató linkgyűjtemény is megtalálható. Lorandt Fölkel technológiai nagykövet is rendszeres szereplője ezeknek a médiacsatornáknak, és készen áll arra, hogy a vásárlók bármilyen – az elektronika, a NyÁK-tervezés és az alkatrészek alkalmazástechnikája témakörébe tartozó – kérdésére közvetlenül és személyesen válaszoljon.
Az elektromágneses kompatibilitás (EMC) és a NyÁK-tervezés ipari alkalmazásainak szakértőjeként Lorandt Fölkel 2005 óta több mint 500 szemináriumot és tréninget tartott a fejlesztőmérnököknek világszerte. A „szenvedélyes fejlesztőmérnök” hozzáállása és a szakterületen szerzett figyelemre méltó tapasztalata megjelenik a passzív elemek alapjairól, az elektromechanikai, az optoelektronikai és az aktív elemek alkalmazását bemutató oktatóvideókban éppúgy, mint abban a munkájában, amit a technológia nagyköveteként végez. Mostantól a Würth Elektronik eiSos is jelen van azokon a médiacsatornákon, amelyeket a cég ügyfelei is használnak a mindennapi munkájuk során. Az #askLorandt segítségével nem csak az elektronikai fejlesztőkkel, a diákokkal és a villamosmérnöki tudományok pályakezdőivel tarthatunk kapcsolatot, hanem a hobbielektronika művelőivel és a szakterület iránt általánosságban érdeklődőkkel is. Segítünk az ismeretterjesztésben is, mivel tudjuk, hogy nem csak az átlagember tájékozottságában tátong sok „lyuk”, hanem még azon mérnökökében is, akik nincsenek mindennapi kapcsolatban a szakterülettel.” – vélekedik erről Lorandt Fölkel, miközben bemutatja az új, innovatív szolgáltatást.

AskLorandt Technology ambassador AskLorandt Welcome copy


Lorandt Fölkel is nagy várakozással tekint új megbízatása elé. „Különös megtiszteltetés számomra, hogy a technológia nagyköveteként „megszemélyesíthetem” a vállalat technikai kompetenciáját és nyitottságát a párbeszédre. Ez azonban csak a cégünk különféle osztályain dolgozó szakértőinkből álló csapat fantasztikus támogatásával, és a termékfejlesztésen dolgozó kollégáink bevonásával lehet sikeres. Az olyan kommunikációs módszerek, mint a webszemináriumok, oktatóprogramok és a felhasználókkal folytatott közvetlen párbeszéd jelenti számomra a tökéletes módszert a gyakorlati orientáltságú tudás közvetítésére mindazokhoz, akik érdeklődnek a szakterületünk iránt. Különösen fontos számomra, hogy ezeket az ismereteket könnyen érthető formában és személyes hangvételben továbbítsuk, felesleges elméleti „ballaszt” nélkül, de mindig a műszaki alapelvekre fókuszálva.”

A szolgáltatás a www.we-online.com/askLorandt webhelyen kívül a

 

Würth Elektronik Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő u. 22. A torony 5. em.
Tel.: +36 1 877 3000
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.we-online.com

Még több Würth