Skip to main content

Jövőre ismét Electrosub

Megjelent: 2018. június 09.

2017 Electrosub2Az elektronikai ipar piaci szereplőinek egyre élesebb versenyhelyzettel kell szembenézniük mind a hazai, mind a külföldi piacokon, ahol aktív piaci cselekvést várnak el. Ezt felismerve, a Magyar Elektronikai Társaság (MELT) partnereivel, 2017-ben szakmai és üzleti fórumot hirdetett meg Electrosub néven.

 

 

A kiállítás kedvező fogadtatására és a szerzett tapasztalatokra alapozva, a szervezők ismét meghirdetik a fórumot, amelyet 2019 márciusában terveznek megrendezni.
Ezt erősítette meg a MELT májusvégi tisztújító közgyűlése is, amelynek az Electrosub volt az egyik fő témája. A közgyűlésen leköszönt elnöki tisztségéről az első Electrosub megrendezésében szerepet vállaló Lambert Miklós. A társaság elnökének szerepét ezután dr. Kazi Károly – a BHE Kft. igazgatója tölti be, aki a tagsággal egyetértésben elkötelezett az esemény folytatása mellett.

 

2017 Electrosub3

 

A második Electrosub megszólítja azon cégeket, intézményeket, szervezeteket, amelyek elektronikai, műszaki termékek előállításában érdekeltek, tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőként, vagy egyéb módon, függetlenül a termékek felhasználási területétől.
Az esemény súlypontját az elektronikai alkatrészek, anyagok, gyártóeszközök, gyártás, gyártástechnológia képezi, ehhez kapcsolódik az automatizálás, az irányítás-, robot- és méréstechnika, valamint a világítás- és biztonságtechnika.
Az Electrosub két pillére a konferencia és a köré szerveződő kiállítás, amelyek egymást erősítve, együtt kínálnak komplex üzleti és szakmai eseményt. A 2019-es Electrosub rendezvényre jelentkezni lehet június folyamán, a honlapon rövidesen elérhető lesz a teljes részvételi dokumentáció.

 

 

Electrosub szervezőbizottság
Electrosub Konferencia és Kiállítás
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.electrosub.hu

 

Még több Electrosub