Skip to main content

Itthon is webshopot nyitott a Murrelektronik

Megjelent: 2018. október 01.

murrelektronik webshop lid„Close to the customer” vállalati stratégiájának megfelelően tovább erősíti hazai jelenlétét a Murrelektronik. Az automatizálástechnika vezető szolgáltatója mostantól magyar nyelven is elérhetővé teszi legmodernebb online áruházát.

 

 

 

Győrben található regionális irodája és magyar nyelvű www.murrelektronik.hu weboldala után a magyar shop.murrelektronik.hu webshop beindításával a Murrelektronik megtette a következő lépést, amivel lehetővé teszi az ügyfelei számára, hogy egy online felületen keresztül egyszerűbben vásárolhassák meg a termékeket, és ezzel egyidejűleg a kommunikáció is gyorsabbá válhasson.
„Innovatív vállalkozásként fontosnak tartjuk, hogy alkalmazkodjunk a helyi piaci feltételekhez, és a lehetőségeink szerint legjobban figyelembe vegyük az ügyfelek kívánságait. Ezért a magyar nyelvű weboldal elindítása után a saját hazai webshop megnyitása volt az egyetlen logikus lépés”, nyilatkozta Andreas Chromy, a cég ausztriai és közép-kelet-európai ügyvezető igazgatója.
A felhasználóbarát online áruházban a Murrelektronik több mint 30.000 terméket kínál. A világos struktúrának, a könnyen kezelhető szűrőknek és a hatékony kereső funkciónak köszönhetően a legrövidebb idő alatt megtalálható a megfelelő termék. Mindezt a háttérben a jelentősen kibővített adatbankok teszik lehetővé, amelyek számos letölthető anyaghoz – mint például kézikönyvekhez, konfigurációs fájlokhoz és konstrukciós fájlokhoz – is elérést biztosítanak. Ezeket a fájlokat közvetlenül az adott terméknél találhatja meg a felhasználó, és onnan egyszerűen letölthetők.
Emellett a több mint 100.000 adatrekordból álló Smart-Link rendszer gondoskodik arról, hogy minden termékhez a megfelelő tartozék jelenjen meg. Így könnyen összeállíthatók az egyedi igényeknek megfelelő csomagok, vagy egyszerűen megtalálhatók az alternatív termékek.

 

murrelektronik webshop

 

A regisztrált felhasználók sok hasznos funkcióhoz hozzáférést kapnak, például az adatkosárhoz. A kiválasztott termékek összes adatlapját, kézikönyvét és konstrukciós fájlját össze lehet gyűjteni és ezután egy lépésben le lehet tölteni.
Az engedélyezési listákra le lehet menteni az összeválogatott projekt- és vevőspecifikus termékeket, majd meg lehet osztani a kollégákkal vagy a beszállítókkal. Így minden projektszereplő tudja, melyik termékeket választották ki neki és mit kell megvásárolnia. A regisztrált ügyfelek az egyéni árukosár tartalmát elküldhetik e-mailben például a beszerzési osztálynak, ezzel elkerülhetők a hibák a megrendeléskor.
Az online áruházba történő regisztráció további előnye, hogy lehetőséget nyújt a termékek egyéni árának, rendelkezésre állásának és várható szállítási idejének ellenőrzésére.

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Közép u. 16.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.murrelektronik.hu

shop.murrelektronik.hu


Még több Murrelektronik