Skip to main content

IPAR NAPJAI és MACH-TECH 2019

Megjelent: 2019. március 12.

lid ipar napjaiMagyarország egyik leginkább meghatározó ipari üzleti eseménye

Kétévente vonultatja fel a különböző ipari ágazatok szereplőit, a szakmai újdonságokat, a költséghatékony ipari megoldásokat és mutatja be az Ipar 4.0 legújabb nemzetközi és hazai vonatkozású fejleményeit az IPAR NAPJAI és MACH-TECH szakkiállítás-együttes, amelyet 2019. május 14–17. között rendeznek meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

 

Az idei IPAR NAPJAI – MACH-TECH rendezvény iránt óriási a kiállítói érdeklődés, folyamatosan érkeznek a jelentkezési ívek, nem csak a törzskiállítóktól, de számos új cég is részvételéről biztosította a szervezőket. Nem egész két hónappal az idei szakkiállítás-együttes nyitása előtt már 19 ország 420 vállalata foglalta le helyét a Budapesti Vásárközpontban, amelyek közül 100 üzletági szereplő 100%-ban külföldi.

 

1 ipar napjai


A tevékenységüket bemutatni szándékozó kiállító cégek nagy száma egyértelmű jelzés a kiállítás-együttes sikerességét illetően. Erre való tekintettel, a szervezők idén újabb pavilont is megnyitnak, így az A, a G és az F pavilonok mellett 2019-ben már a D pavilonban is kiállítók fogadják majd az érdeklődőket.
Az IPAR NAPJAI – MACH-TECH szakkiállításra ellátogatók ténylegesen átfogó képet kaphatnak az ipari ágazatok jelenlegi kínálatáról, lehetőségeiről, jövőbeni fejlesztéseiről, ugyanis a rendezvényen, egy helyen és egy időben mutatkoznak be a legújabb termékek és szolgáltatások, a legmodernebb technológiák és rendszerek, többek között az ipari elektronika, az automatizálás, a robotika, a gépipar, szerszámipar, a hegesztéstechnika és a logisztika területéről. A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készülnek, hogy megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat.

 

Az IPAR NAPJAI – MACH-TECH 2019 tervezett kísérőprogramjai

 

  • Ipar 4.0 konferencia

  • Linde Targoncaverseny

  • Budapesti és Pest megyei Mérnöki Kamara energetikai továbbképzés

  • Vasúti járműipari konferencia a Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés szervezésében, valamint szimpózium és workshop

  • Munkavédelmi Konferencia

  • Színvonalas kiállítói előadások, workshopok (AdvanTec Mérnöki Zrt., Galika, IFKA, Robot-X, Varinex, Walter Austria)

  • Techtogether verseny a műszaki felsőoktatásban tanuló diákcsapatok részére

 

ipar napjai

 

IPAR NAPJAI – MACH-TECH 2019 Kiállítói Nagydíj

A kiállítók számára a szervezők 2019. március 22-i nevezési határidővel idén is meghirdették a NAGYDÍJ versenyt, amelyre mindazok a cégek benyújthatják pályázataikat, akik valamilyen újdonsággal, innovációs tartalommal rendelkező terméket, szolgáltatást, eljárást, technológiát tudnak kínálni ágazatukban, ipari szegmensükben.
A beérkezett dokumentumokat egy szakértőkből álló zsűri bírálja el, a különböző kategóriák nyerteseinek díjai a kiállítás megnyitóján kerülnek majd átadásra.

 

Bővebb információ: www.iparnapjai.hu

 

HUNGEXPO Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10.

IPAR NAPJAI és MACH-TECH projekt
Tel.: +36 1 263 6384
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu