Skip to main content

IPAR NAPJAI – 2024. május 7–10.

Megjelent: 2024. április 15.

IparNapjai rendezvény cikk bevezető kép logovalA Hungexpo májusi ipari rendezvényei keretében – 2024. május 7–10. között kerül megrendezésre a MACH-TECH Nemzetközi gépgyártás-technológiai és hegesztéstechnikai szakkiállítás, az IPAR NAPJAI Nemzetközi ipari szakkiállítás és az AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás.

 

Magyarország legjelentősebb üzleti találkozói évek óta meghatározó szerepet töltenek be a hazai és regionális ipari szektorban, a gazdasági életben. A kiállításegyüttes minden év májusában egyedülálló lehetőséget teremt a gyártó, forgalmazó és szolgáltató cégeknek, hogy bemutassák termékeiket, portfóliójukat, újdonságaikat, fejlesztéseiket olyan szakembereknek, akik megoldásokat és válaszokat keresnek a vállalatukat érintő kihívásokra.
A rendezvény iránt minden évben nagy az érdeklődés nemcsak a törzskiállítók és szakmai partnerek, de az olyan cégek részéről is, akik még sosem jártak a kiállításegyüttesen.
Az AUTOMOTIVE HUNGARY a járműgyártás valamennyi hazai és nemzetközi beszállítója és szolgáltatója számára egyedülálló fórum, ahol a szakma szereplői, a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig, találkozhatnak egymással, bemutathatják innovációikat, termékeiket, szolgáltatásaikat, amelyekkel hozzájárulnak a magyar járműipar fejlődéséhez és versenyképességéhez.
A HUNGEXPO májusi ipari rendezvénye kiváló alkalom arra, hogy a különböző ágazatok képviselői kihasználják az iparágak közötti szinergiát, hogy megőrizzék vagy erősítsék a beszállítói láncban megszerzett pozíciójukat, vagy új szereplőként lépjenek be a piacra. A kiállítók széles kínálatot vonultatnak fel: bemutatják költséghatékony megoldásaikat, tájékoztatást adnak a modern vagy „zöld” üzletvezetés legújabb trendjeiről, segítséget nyújtanak a digitalizáció bevezetésében, ismertetik termékeiket, szolgáltatásaikat, amelyekkel optimalizálni lehet a gyártást vagy a raktárkapacitást.
A rendezvény elkötelezett a legújabb technológiák és trendek bemutatása iránt, így a kiállítások és a hozzá kapcsolódó konferenciák középpontjában a legfrissebb fejlesztések állnak.

 

Ipar napjai érdeklődők az igus standja körül


A kiállítási csokrot széles körű szakmai és állami támogatottság, gazdag szakmai program jellemzi. A hagyományokhoz híven, a partnerek közreműködésével a Kiállítási Központ termeiben várják a szakembereket a mérnökkamarai konferenciák – az e-mobilitásról és napjaink energetikai, elektrotechnikai kérdéseiről –, valamint a hegesztéstechnikai továbbképzések és műanyagipari előadássorozatok. Lesz járműipari beszállítói B2B találkozó és Techtogether Automotive Hungary mérnökverseny is, újdonságként pedig az érdeklődők betekintést nyerhetnek a vasúti hegesztés rejtelmeibe a Join-Trans „Vasúti Járművek Hegesztése és Gyártása” nemzetközi konferencián. A szakmai programokhoz a résztvevő kiállítók is csatlakoznak előadásaikkal, workshopjaikkal.
Lesz bemutató a Magyar Ipari Célgép Nagydíj nyertes gépeiből, találkozó a résztvevő cégekkel, ismertető az idei versenyről. A kiállítás 3. napján kerül megrendezésre a munkavédelmi konferencia – középpontjában a munkavédelem különleges, újszerű és aktuális alkotóelemei állnak, amelyekkel a munkáltató és a munkavédelmi szakember is találkozni fog a jövőben.
A kiállítások weboldalain ismét megtalálható a „Partnertalálkozó” díjmentes szolgáltatás, amelynek segítségével a látogatók a rendezvény ideje alatt hatékonyabban megszervezhetik találkozóikat a résztvevő cégekkel, hiszen a kiállítások honlapjain előzetesen találkozót tudnak egyeztetni a kiállítókkal.
Szintén a látogatók kényelmét szolgálja a könnyen használható HUNGEXPO applikáció, ahol néhány kattintással regisztrálni lehet a kiállításokra, díjmentes belépést biztosítva így a rendezvényre. (Egyetlen regisztrációval minden egyidejű kiállítás megtekinthető.) Az applikációban megjelölhetők a fontos kiállítók, megtervezhető a napi program, és segít a helyszíni tájékozódásban a kiállítói lista menüpont alatt található térkép.

A Magyar Elektronika olvasói a rendezvény honlapján vagy a HUNGEXPO applikációban előzetesen online regisztrálhatnak, amellyel díjmentesen tekinthetik meg a kiállításokat:
www.iparnapjai.hu/magyarelektronika

 

Bővebb információ, folyamatosan frissülő kiállítói lista és programkínálat:
www.iparnapjai.hu; www.automotivexpo.hu;

#d70a1c