Skip to main content

IPAR NAPJAI, 2018. május 15–18.

Megjelent: 2017. november 09.

1 abra HungexpoMég kedvezményes a jelentkezés a jövő évi szakkiállításra

2018 májusában a HUNGEXPO Zrt. újra megrendezi Magyarország legnagyobb ipari szakkiállítását. A potenciális kiállítók a jelentkezés előtt mindig alaposan mérlegelik a részvételt és annak „terjedelmét”, de vannak, akik számára ez már most is eldöntött tény. Számunkra is különösen fontos, hogy még kedvezményes feltételekkel jelentkezhetnek részvételre.

Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről. A kiállítás sikerességét mutatja, hogy folyamatosan érkeznek a kiállítói jelentkezések, számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat foglalta már le helyét a pavilonban.
Az eddigi visszajelzések és számok alapján elmondhatjuk, hogy a 2018-as rendezvény legalább olyan sikeres lesz, mint 2016-ban volt, hiszen 7 hónappal a kiállítás nyitása előtt a kiállítók közel fele már bejelentkezett.
A 2016-os kiállításon 15 ország 286 kiállítója jelent meg 7050 m2 kiállítási felületen, hogy bemutassa gépeit, technológiai újításait, rendszereit. A kiállítók száma 10%-kal, míg a kiállítás területe 15%-kal nőtt az előző rendezvényhez képest.
A témaköröket tekintve többek között az elektronika, az automatizálás, a gépgyártás és a beszállítóipar területének meghatározó képviselői vettek részt, de erősödött a logisztika, a gépgyártás-technológia és a robotika iparági jelenléte is, hiszen a hazánkban jelen lévő piacvezető robotgyártó cégek mind bemutatták a helyszínen legújabb világszínvonalú fejlesztéseiket.
A nyitva tartás négy napja alatt 10 ezer látogató kereste fel a kiállítást.

2018-ban kiemelt tematika: IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2018-ban is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. 2017-ben a Nemzetgazdasági Minisztérium Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform első alakalommal itt rendezte meg az „Ipar 4.0 Tematikus Napját”, melyen több mint 200 szakember vett részt. A sikeres és nagy érdeklődésre számot tartó konferencia 2018-ban is folytatódik, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal.

 

1 abra Hungexpo

Jelentkezés – kedvezménnyel

A kiállítóknak előjelentkezési kedvezménnyel szeretnék megkönnyíteni a szervezők a döntéshozatalt. Az érdeklődő cégek számára kettős kedvezményes jelentkezési határidőt hirdetnek meg a fedett területre vonatkozóan, melynek második lépcsője 2018. február 15-ig tart, és azokat a kiállítókat, akik ezen a határidőn belül jelentkeznek, 9% helydíjkedvezmény illeti meg.

 

2 abra Hungexpo

 

Bővebb információ és jelentkezés:
www.iparnapjai.hu, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

HUNGEXPO Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10.

IPAR NAPJAI projekt
Tel.: +36 1 263 6025, +36 1 263 6088, +36 1 263 6049
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.iparnapjai.hu

Még több HUNGEXPO