Skip to main content

Intelligens címkenyomtató (nem csak!) NyÁK-címkékhez

Megjelent: 2018. június 14.

bradyprinter i5100 circuit board app12 lead1200-nál is több szabványos azonosító címke, valamint a felhasználó által meghatározott, testre szabott, egyedi címke kinyomtatására is képes a Brady Corporation új, BradyPrinter i5100 intelligens ipari címkenyomtatója.

 

 

 

 

Speciális és általános termékcímkék, elektronikai és NyÁK-címkék, logisztikai és eszközazonosító címkék, kábel- és alkatrészazonosító címkék, valamint laboratóriumi mintacímkék széles körénél alkalmazható az új BradyPrinter i5100 ipari címkenyomtató, amely 300 és 600 dpi felbontásban is képes kiváló minőségű nyomat létrehozására, 5 és 110 mm közötti méretben. 32 bites/800 MHz-es belső nyomtatóprocesszorának segítségével 300 dpi felbontásnál 300 mm/mp sebességgel nyomtat. A nyomtatási teljesítmény maximumon tartásában cserélhető nyomtatógörgők segítenek intenzív használat esetén.

bradyprinter i5100 circuit board app12


A zökkenőmentes és gyors nyomtatóbeállítás érdekében a címkenyomtató automatikusan kommunikál a Brady Corporation címketervező alkalmazásaival, fogyóeszközeivel és festékszalagjaival. Színes érintőképernyőjén monitorfunkció is elérhető a címke- és nyomtatási állapothoz, emellett arról is tájékoztatja a felhasználókat, ha a telepített festékszalag nem optimális a behelyezett címkefogyóeszközhöz. A középre igazító tekercstartóknak, és az automatikus kalibrációnak, illetve címkebeállításnak köszönhetően a Brady címkék egyszerűen a nyomtatóba tölthetők. A BradyPrinter i5100 70 különböző címkeanyag, több mint 1200 készletezett címkefajta, valamint testre szabott, egyedi címkeanyag és -elem kezelésére képes. Ezenfelül számos, az általánosan elterjedt ipari csatlakozási megoldásokkal kompatibilis szabványos porttal rendelkezik.

 

Brady Magyarország
2040 Budaörs, Puskás Tivadar u. 4.
Tel.: +36 23 500 275
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.brady.hu