Skip to main content

Integrált online termékkeresővel és élettartam-kalkulátorral segíti kábelei gyors kiválasztását az igus

Megjelent: 2019. augusztus 05.

igus readycable productfinder lidAz igus readycable termékkereső hatékonyan használható online eszköz, amellyel az energialáncokban használt, egyedi igények szerint készre szerelt hajtókábelek könnyen megkereshetők, majd megrendelhetők. A szolgáltatásokat bővítő, újonnan integrált élettartam-kalkulátorral előre kiszámítható a kábelek használati időtartama. Ennek köszönhetően a kívánt hosszban, a mintegy 4200 csatlakozásra kész kábel közül előre kiválasztható az alkalmazási területnek és az energialáncnak leginkább megfelelő modell.

 

A kifejezetten flexibilis hajtókábeleket kereső ügyfeleknek az igus 4200 terméke közül a legjobb és leginkább költséghatékony megoldásokat ajánlja, amelyek 24 gyártói szabvány feltételeit teljesítik, és az egyszerűen használható termékkeresővel valóban könnyen megtalálhatók. Az online felületen elegendő mindössze az igus vagy a gyártó cikkszámát megadni, vagy a menüből kiválasztani a hajtás gyártóját. A kívánt kábeltípusra kattintva a termékkereső az összes megfelelő hajtókábelt megjeleníti. Az áttekintésben a kábelek különféle jellemzőiről is olvashat a felhasználó – úgymint a PUR, PVC vagy TPE külső burkolatról, valamint más fontos paramétereiről, például a hajlítási sugárról és az elmozdulási hosszakról. A readycable termékkeresőhöz újonnan integrált élettartam-kalkulátorral a szükséges adatok – pl. sebesség, üzemi hőmérséklet és gyorsulás – megadása után kiszámítható az e-chain energialáncban alkalmazni kívánt kábel élettartama. A felületen a termék ára is látható, a kiválasztott termék egy újabb kattintással a kosárba helyezhető. A kiválasztott hajtókábelt a kívánt hosszban, centiméteres pontosságban kimérve értékesítik, a kiszállítást pedig 24 órán belül elindítják. A szolgáltatás semmilyen külön költséggel nem jár, és akár egyetlen megrendelt darab esetén is igénybe vehető.

 

igus readycable productfinder

A readycable továbbfejlesztett keresőjével a felhasználó 4200 egyedi igényre szerelt, 24 gyártói szabványnak megfelelő kábelhez számolhat üzemidő-élettartamot, majd a szükséges hosszban megrendelheti a kívánt kábeleket (Forrás: igus GmbH) 

 

Csatlakoztatásra kész kábelek, garanciával

Az igus már 29 éve fejleszt különféle kábeleket, amelyeket kifejezetten az energiatovábbító láncokban való felhasználásra terveztek. Ezek a nagymértékben rugalmas kábelek speciális bevonatuknak köszönhetően jól bírják a kopást, és többek között az UL, az EAC és a DNV-GL szabványoknak is megfelelnek. A kábelek sivatagban és tengeri olajfúró tornyokban, illetve dinamikus alkalmazásokhoz, intralogisztikai területen is felhasználhatók. Az igus az összes kábelt alapos tesztelésnek veti alá saját, 2750 négyzetméternél is nagyobb alapterületű tesztlaboratóriumában. A tesztlaborból származó adatokat az élettartam-kalkulátor is felhasználja. Az igus az összes kábelt csatlakoztatásra készen kínálja a readyconnect és a readychain rendszer részeként, de a kábelek természetesen szereletlen állapotban, különálló alkatrészként, csatlakozó nélkül is megvásárolhatók, a kívánt mérethosszra vágva vagy méterenkénti kiszerelésben – a gyártó egyedülálló 36 hónapos garanciájával.

 

A readycable termékkereső a következő címen érhető el: www.igus.hu/readycableProductfinder

 

igus® Hungária Kft.
1044 Budapest
Ipari Park utca 10.
Tel.: +36 1 306 6486
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.igus.hu

 

Még több igus®