Skip to main content

Innováció és fenntarthatóság a csomagolás- és tárolástechnikában

Megjelent: 2018. február 12.

esd plastic box zoomEurópa legnagyobb műanyagkonténer és visszaforgó csomagolóanyag-gyártó vállalata, a Schoeller Allibert olyan termékek széles körét gyártja, melyek megfelelnek a raktározás, anyagmozgatás és disztribúció feltételeinek – felgyorsítva ezzel ügyfeleik anyagmozgatási folyamatait, csökkentve logisztikai költségeiket és megszüntetve a csomagolóanyag hulladékot.

 

 

 

A termékek között megtalálhatók a rakatolható ládák, a biztonságos disztribúcióhoz haználható, lopásbiztos integrált tetővel ellátott ládák (ALC), a nagy teherbírású és összecsukható konténerek (FLC), a raklapok és a kerekes kiskocsik – és mindez úgy tervezve, hogy megvédje a termékekeket, gyorsítsa azok kiszállítását, és hogy az összecsukható vagy rakatolható ládákkal helyet takarítsanak meg a visszfuvarok során.


A Schoeller Allibert cég a standard és személyre szabott csomagolási megoldások széles választékát kínálja.

Üzleti előnyei:

  • hatékonyság az anyagmozgatás területén,

  • egyszerűbb szállítási rutinok,

  • a reklamációk csökkentése, valamint

  • a költségek optimalizálása

a teljes ellátási lánc során számos csúcstechnológiájú, magas szállítási és tárolási biztonságot igénylő iparágban, mint pl. az autóipar vagy elektronikai ipar.

 esd plastic box  esd logo

 

Schoeller Allibert Kft.
2040 Budaörs, Szabadság út 117.
Telefon: +36 23 332 010
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.schoellerallibert.hu

 

Még több Schoeller Allibert