Skip to main content

Időmegtakarítás és a hatékonyság növelése a Digi-Key BOM kezelési erőforrásaival

Megjelent: 2020. július 03.

Outdoor SignAz anyagjegyzék (BOM) a cégek saját alkatrészeinek listája, amely minden ügyfélnél egyedi. A Digi-Key BOM Manager felülete abból a célból készült, hogy megkönnyítse minden ügyfél számára az egyedi igények szerint összeállított saját anyagjegyzékük kezelését, frissítését és nyomon követését. A verziómentési és archiválási lehetőségekkel, az alkatrészcsoportok számával történő szorzással és a másokkal való együttműködési funkcióknak köszönhetően a Digi-Key anyagjegyzék-kezelője valóban egyedülálló.

 

Az ingyenes BOM Manager-t a Digi-Key webhelyen a jobb felső sarokban vagy a My Tools (Saját eszközök) csoportban találják, miután bejelentkeztek a saját Digi-Key-profiljukba. A hivatkozásra kattintva új anyagjegyzéket egy fájl feltöltésével lehet létrehozni, vagy pedig egy új jegyzék elindításával, amelyheazután az újabb alkatrészek hozzáadhatók. A BOM Manager hivatkozás alatt megtalálható egy átfogó virtuális termékbemutató is, amely bemutatja az anyagjegyzék-kezelési folyamat teljes egészét, lépésekre bontott utasításokkal.

 

Digi Key BOM Manager

 

Digi Key BOM Manager 2


Sokak számára megterhelő lehet lépést tartani egy anyagjegyzék módosításaival, de a BOM Manager ebben is segít, a módosítások, az ismétlések, a megrendelések és egyebek nyomon követésével. A termékellenőrzéssel és készletkezeléssel foglalkozó dolgozók számára különösen értékes az, hogy „módosítások követése” formában láthatják az összes előzményt a saját anyagjegyzékük módosítására vonatkozólag.
Az ügyfél szemszögéből nézve ez egy szinte teljesen önálló eszköz, mivel feltölthetik a saját listájukat, kiválaszthatják az alkatrészeket, megadhatják a specifikációkat és így tovább. Ezután, amikor az ügyfél ajánlatot kérve átküldi azt nekünk a kiszolgálóoldalra, valamennyi időt ráfordítva mi is átnézzük manuálisan az alkatrészeket annak ellenőrzése céljából, hogy valóban a lehető legjobb lehetőségeket választották-e ki, nincsenek-e köztük elavult alkatrészek, jobb alternatívák stb. A kiszolgálóoldalon sok kézi munkát végzünk annak biztosítása érdekében, hogy a BOM naprakész és rendelhető állapotban legyen.
A BOM Manager ügyel a megrendelő földrajzi helyzetére is, aminek köszönhetően az alkatrészek szállítására vonatkozó bármilyen korlátozás látható lesz az alkatrészek elérhetőségénél, az ajánlatok és az alkatrészek árai pedig az ügyfél által előnyben részesített pénznemben jelennek meg.
Általánosan elmondható, hogy a BOM Manager rendkívüli kényelmet nyújt ügyfeleink számára, és az anyagjegyzékeikkel kapcsolatos összes kívánt információt egyetlen könnyen feldolgozható formátumban és helyre összesíti. Éveket töltöttünk a saját anyagjegyzék-kezelőnk számára elérhető adatok összegyűjtésével és pontosításával, amely többek között a paraméteradatokkal, valamint a környezetvédelmi és az exportmegfelelőségi információkkal az átlagosnál jóval többet kínál. Másik óriási előny az anyagjegyzéken túlmutató adatok rendelkezésre állása; az adatgyűjtésre szolgáló rendszerünket mindig bővítjük, és biztosítjuk, hogy minden pontos és naprakész legyen.
A Digi-Key elkötelezte magát, hogy minden tőle telhetőt megtegyen az ügyfelei támogatásáért, és az ingyenes BOM Manager-ünk is igazodik ehhez a szemlélethez. Ha bármikor segítségre van szüksége az anyagjegyzékével kapcsolatban, műszaki támogató csapatunk a hét minden napján éjjel-nappal rendelkezésre áll, és örömmel végigvezetjük ezen a folyamaton.

Keresse a Digi-Key eszközeiről, erőforrásairól, műszaki támogatásáról, logisztikájáról és más erősségeiről megjelenő cikkeket is az elkövetkező hónapokban.

 

Szerző: Jeremy Purcell – vezető termékfelelős – digitális termékek, Digi-Key Electronics

 

Digi-Key Electronics
Angol nyelvű kapcsolat
Arkadiusz Rataj
Sales Manager Central Eastern Europe & Turkey
Digi-Key Electronics Germany
Tel.: +48 696 307 330
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.digikey.hu

 

még több Digi-Key Electronics