Skip to main content

Hogy ne robbanjon, ami robbanhat: Exact12 ATEX a Murrelektroniktól

Megjelent: 2017. augusztus 03.

murrelectronikA Murrelektronik Exact12 ATEX elosztói kiválóan alkalmasak a 2. zónába (gáz) és a 22. zónába (por) tartozó, robbanásveszélyes területeken történő használatra, például porszórással, fényezéssel vagy famegmunkálással foglalkozó üzemekben vagy malmokban.

 

 

 

A rendkívül robusztus kialakítású elosztók négy vagy nyolc (két-két jelet befogadó) aljzattal rendelkeznek, és teljesítik a 2014/34/EU sz. ATEX-EU irányelv vonatkozó követelményeit, emellett az EN 60079-0/-15/-31 szabványoknak is megfelelnek. Az elosztókat a gyártás során hőmérsékleti hatásokra, ütésre, melegedésre és a tömítettségre nézve is ellenőrzik. A fix bekötésű, minőségi, halogénmentes PUR-(poliuretán) anyagból készülő törzsvezeték különböző hosszúságokban rendelhető. 

Az elosztót pontosan illeszkedő kalitka védi, amely úgy van kialakítva, hogy az összes ledes állapotjelző és felirattábla jól látható és könnyen olvasható legyen. 

Praktikus és elveszíthetetlen

A tömítés az Exact12 ATEX esetében a házba van integrálva, így akár ügyetlen szerelési mozdulatok esetén sem veszhet el. Ez komoly anyagi előny más ATEX-elosztókkal szemben, amelyeket a megsérült vagy elveszett tömítés miatt – biztonsági okokból – teljes egészében ki kellene cserélni.

 

Murrelektronik Kft.

9024 Győr, Közép u. 16.

Tel.: +36 96 900 125

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.murrelektronik.hu

Még több Murrelektronik