Skip to main content

Hetedszer is AUTOMOTIVE!

Megjelent: 2019. február 08.

automotive lidNemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás

Bár még csak nemrég kezdődött az év, a szakmai rendezvények viszonylatában már most érdemes előretekinteni. A HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban 2019. október 16–18. között kerül megrendezésre a 7. AUTOMOTIVE HUNGARY Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás, amelynek tartalmi fejlődése dinamikusan követi a járműipar ágazatainak változásait és olyan programokat, találkozási lehetőségeket nyújt, amelyek segítenek a kiállítóknak a fejlődésben, valamint abban is, hogy válaszokat találjanak a kérdéseikre.

 

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítást hét évvel ezelőtt azzal a céllal hozták létre, hogy a magyar autógyártóktól kezdve a beszállítókon át a kis- és középvállalkozásokig az ipar szakmai szereplői találkozhassanak egymással. A kiállítókat, valamint a kiállításra ellátogató szakembereket a rendezvényre vonzó érdeklődési tendenciák igen sokrétűek. Sokan új megrendeléseket várnak egy kiállítástól, míg mások megerősítést, hogy az általuk választott irány megfelel az iparág meghatározó szereplőinek. Nem szabad megfeledkezni azokról sem, akik megjelenésükkel és bemutatkozásukkal új munkatársaikat igyekeznek megtalálni. Bármelyik lehet fontos szempont, hiszen minden vállalat más pozícióban van.

 

automotive 181017 0818 DSC 4587

 

Az AUTOMOTIVE HUNGARY mindegyik elvárásnak igyekszik megfelelni, hiszen a formatervezéstől a gyártásig felvonultatja az autógyártás teljes spektrumát. A hazai autógyárak mellett bemutatja a beszállítókat, alkatrészgyártókat és a járműiparhoz kötődő oktatási szféra szereplőit is.
Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással egyidőben társrendezvényként megrendezésre kerülő AUTÓTECHNIKA-AUTODIGA Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállításon pedig a gépjárműjavító és -fenntartó ipar szereplői mutatják be a diagnosztika, a garázsberendezések és a gépjárműalkatrészek, valamint a szolgáltatások kínálatát.

 

automotive 181017 1258 DSC 5315

 

A tavalyi kiállításra 30 országból érkeztek járműipari szakemberek. A 10 000 szakmai látogató 63%-a döntéshozó vagy részt vesz a döntéshozatalban, és 80%-uk tervezte, hogy az idén is ellátogat a rendezvényre. Az előregisztráció során megadott adatok alapján az is kiderült, hogy a látogatók 38%-a mérnök.
A 2019. október 16–18. között – immáron hetedik alkalommal – megrendezésre kerülő AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítás mögött széles körű szakmai és állami támogatás áll, ami lehetővé teszi a konferenciák, beszállítói fórumok és a TECHTOGETHER diákverseny létrejöttét, amelyek az előző évek tapasztalatai alapján rendkívül hasznos keretprogramokként teszik színesebbé a gépjárműipari rendezvényt.

 

Az AUTOMOTIVE HUNGARY kiállítással kapcsolatos bővebb információ és jelentkezés: www.automotivexpo.hu; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

HUNGEXPO Zrt.
1101 Budapest, Albertirsai út 10.

 

AUTOMOTIVE HUNGARY projekt
Tel.: +36 1 263 6088, +36 1 263 6007, +36 1 263 6104
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.automotivexpo.hu

 

AUTÓTECHNIKA projekt
Tel.: +36 1 263 6074,
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
autotechnika.hungexpo.hu

 

Még több Automotive Hungary