Skip to main content

Hálózat egy pillanat alatt a MiiNePort továbbfejlesztett funkcióival

Megjelent: 2012. szeptember 28.

2012_09_01A tajvani Moxa – az ipari hálózati megoldások piacvezető szállítója – örömmel mutatja be a MiiNePort beágyazott, soros szervercsalád két új tagját. A MiiNePort W1 egy soros IEEE 802.11 b/g beágyazott, vezeték nélküli modul, a másik újdonságunk pedig a MiiNePort SDK szoftverfejlesztői készlet, amelynek segítségével a mérnökök könnyedén készíthetnek komplex, testreszabott alkalmazásokat.

A MiiNePort-család sokoldalú megoldásokat kínál számos ipari alkalmazás számára, mint például ledkijelzők, biztonsági és beléptető rendszerek, RFID- és zöldenergia-rendszerek.

„A Moxa több mint 20 éve vezető a soros csatlakozású termékek piacán, például az NPort soros-Ethernet szerverek már számtalan ipari alkalmazásban bizonyítottak. A MiiNePort-termékeket két évtizedes mérnöki tapasztalattal és széles körű hálózati szakértelemmel terveztük. Célunk, hogy egy komplex és egyszerűsített megoldást nyújtsunk a beágyazott soros-Ethernet integrációhoz a kiterjesztett terméktámogatással, a magas rendelkezésre állással és a piacra kerülési idő minimalizálásával” – mondta Terence Wu, a MiiNePort soros esz- közök termékmenedzsere.

A NetEZ-funkciók megkönnyítik mind a fejlesztést, mind pedig az alkalmazás telepítését. Az EZPower-funkció lehetővé teszi a tápfeszültség megválasztását 3,3 és 5 VDC között, illetve garantálja az alacsony energiafelhasználást. Az EZPage- funkció lehetőséget kínál a távoli konfigurációra úgy, hogy Java Applet segítségével lehet létrehozni webalapú, személyre szabott konfigurációs felületet. Ezenkívül lehetséges tömeges konfiguráció is az AutoCFG-funkcióval, amely nagymértékben lerövidíti a rendszer üzembe helyezésének idejét. Tovább emeli a termék értékét az SCM-funkció (soros parancsmód).

„Mindig keressük a módját, hogy hogyan tudjuk megkönnyíteni ügyfeleink életét. Segítséget nyújtunk mind a telepítési folyamat, mind a K+F-folyamatok esetén. A MiiNePort egy olyan eszköz, amely a lehető legkönnyebben csatlakoztatja soros eszközét hálózatra” – mondta Casper Yang, a Moxa Connectivity üzletágának vezetője. „A sorosról Ethernetre történő migrálásnak – legyen az vezetékes vagy vezeték nélküli alkalmazás – nem kell feltétlenül egy hatalmas projektnek lennie. A gyártók nyugodt szívvel integrálhatnak beágyazott megoldásokat és hagyatkozhatnak a Moxa támogatására.”

A Moxa jelenleg 50%-os kedvezményt kínál a MiiNePort W1 kezdőcsomag- jára! Ha többet szeretne megtudni a MiiNePort-megoldásokról, látogasson a Kampany.moxa.hu/MiiNePort/index.htm címre.

Com-Forth Kft. – MOXA hivatalos disztribútor

1134 Budapest, Róbert Károly krt. 82-84. Tel.: +36 1 413 7199, fax: +36 1 321 3899

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. www.moxa.hu