Skip to main content

Friss információk és megoldások – Electrosub

Megjelent: 2023. augusztus 21.

electrosub lidA fenntartható fejlődéshez az Ipar 4.0 technológiák széles körű alkalmazására van szükség. Az Electrosubon bemutatkozó cégek termékei, szolgáltatásai és a konferencia programja számos megoldást kínál a szakemberek számára. Aki válaszokat vár problémáira, az Electrosubon megtalálja.

 

Az Electrosub reagálva a piac kihívásaira szakmai fórumot kínál a műszaki megoldásokon alapuló termékek, szolgáltatások, rendszerek bemutatására az innovatív iparágak, az elektronika, elektrotechnika, a digi­talizáció, AI, IoT, a robottechnika, az automatizálás területéről.
A kiállításhoz kapcsolódó konferenciaprogram pedig különösen izgalmasnak, tartalmasnak és hasznosnak ígérkezik.

 

ElektroSub konferencia 1

 

  • A DigitalTech EDIH konzorcium – programját az IVSz szakemberei koordinálják – az üzletfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseket és a kiber­biztonságot helyezi a középpontba. Akit érdekel, hogy mit kell tenni annak érdekében, hogy fejlessze vállalkozását és növelje kibervédelmét, hogy nagyvállalatok beszállítójává váljon, hogyan szerezzen tőkét növekedési terveihez, hogyan váljon innovatív vállalattá, érdemes követnie a szekció előadásait és kerekasztal-beszélgetéseit.
  • A Festo előadásában korunk legizgalmasabb témája a mesterséges intelligencia jelenik meg. Napjainkban a mesterséges intelligencia, a digitalizáció és az adattudomány forradalmasítja az ipari gyártást. Csupán az adatok és összefüggések megfelelő elemzése révén megakadályozható a gépek nem várt kiesése, csökkenthető a selejtes termékek mennyisége a rendellenes állapotok és paraméterek felderítésével. Hogyan integrálható a mesterséges intelligencia a gyártásába? A Festo innovatív megoldásán keresztül lépésről-lépésre mutatja be, hogyan lehet elindulni a technológiasemleges digitalizáció útján.
  • Az Electrosub bronz szponzora, az olasz Gestslab cég témája a megbízható irányítás. Az irányítás feladata a termék elvárt élettartamának és teljesítményének biztosításához szükséges összes tevékenység meghatározása. Ezeket a tevékenységeket a következő termékfázisok során fejlesztik ki: a projekt validálása, termék- és folyamatminősítés, folyamatirányítás.
  • Az Electrosub gyémánt szponzora, az Endrich Bauelemente – partnerével, a Pakole Szervizzel – az IoT technológiák, okosszenzor-hálózatok kiépítéséről, azok széles körű alkalmazási lehetőségeiről tart előadást.

ElektroSub konferencia 2

  • A robotikát fókuszba helyező digitális innovációs központ, a DIH2 konzorcium előadása a robotikai fejlesztési költségek optimalizálásáról szól.

A konferenciaprogram rövidesen tovább bővül.

A szervezők a szakemberek megnyerésére széles látogatói kampánnyal készülnek, amit kiegészít az Enterprise Europe Network által szervezett B2B találkozó, az ENN az Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata.

 

ElektroSub konferencia 3

 

Korlátozott számban még kiállítóként is lehet csatlakozni.

Találkozunk az Electrosubon október 11-12-én a Lurdy Házban!
Bővebb információ a honlapon: https://electrosub.hu

 

#edc520