Skip to main content

Frekvenciameghatározó termékekkel bővül a Würth Elektronik eiSos portfóliója

Megjelent: 2018. február 12.

Würth Elektronik LogoA frekvenciameghatározó elemek – rezgőkvarcok és integrált oszcillátorok – adják az egész modern elektronikai világ számára az időben összehangolt működés lehetőségét. Érthető tehát az olyan „széles spektrumú” elektronikai alkatrészgyártó, mint a Würth Elektronik eiSos csoport szándéka is, hogy ezekkel a termékekkel is megjelenjen a piacon. Ez indokolta az IQD Frequency Products cég felvásárlását.

 

 

2017. december 1-én adták hírül, hogy az Egyesült Királyságbeli és Egyesült Államokbeli telephellyel rendelkező IQD Frequency Products a Würth Elektronik eiSos csoport tagjává vált. Ezzel az akvizícióval a Würth Elektronik meglévő passzív alkatrész-kínálata a kvarckristályok és oszcillátorok széles skálájával bővült. A 44 éves hagyománnyal rendekező IQD Európa vezető gyártói közé tartozik a frekvenciameghatározó termékek piacán, és több mint 80 országban van jelen termékeivel.
Az IQD különféle kvarckristályokat, oszcillátorokat, feszültségvezérelt (VCXO), hőkompenzált (TCXO), termosztáttal hőstabilizált (OCXO) kristályoszcillátorokat, GPS-szinkronizált OCXO-kat és rubidium oszcillátorokat fejleszt, gyárt és forgalmaz. A cég termékkínálatában az ügyfelek specifikációi szerint gyártott termékmegoldások is megtalálhatók. Az IQD portfóliója a világ vezető gyártóinak igényeihez igazodik a telekommunikáció, a számítástechnika, az autóipar, az űrkutatás, az orvosi felhasználás és a fogyasztási cikkek területén. „Cégcsoportunk az IQD-vel egy rendkívül innovatív céggel bővült, élvonalbeli technológiákkal és komponens-megoldásokkal, amelyek logikusan bővítik az általunk kínált termékportfóliót. Különösen örülünk annak, hogy mostantól további értékes kiegészítőket tudunk kínálni az IoT, WiFi, GPS és 5G alkalmazásokhoz” – nyilatkozta Oliver Konz, a Würth Elektronik eiSos cégcsoport ügyvezető igazgatója.

 

Ügyfélközpontú, erős műszaki támogatás

Thomas Schrott, a Würth Elektronik eiSos cégcsoport ügyvezető igazgatója kiemelt fontosságot tulajdonít a felhasználóknak nyújtott műszaki támogatásnak: „Az IQD Frequency Products-nál a személyes szaktanácsadás és az eredeti ötlettől a prototípusokon át a sorozatgyártásig tartó ügyféltámogatás az üzleti modell szerves részét képezi. Ezek a jellemzők tökéletesen illeszkednek cégcsoportunk vállalati filozófiájához: »more than you expect« vagyis »több, mint amit elvárnál«.”
„Folyamatosan arra törekszünk, hogy bővítsük szolgáltatásaink és kompetenciáink széles skáláját a vezetékmentes és a frekvenciameghatározó megoldások területén. Az AMBER Wireless 2016-os felvásárlása lendületet adott tevékenységünknek a rádiómodulok területén, és az IQD volt az első választásunk a frekvenciatermékek irányába” – magyarázza Alexander Gerfer, a Würth Elektronik eiSos csoport műszaki igazgatója.

Wurth IQD
Paul Fear, az IQD korábbi ügyvezető igazgatója elmondta: „Számunkra a Würth Elektronik eiSos az ideális partner, mivel mindketten egy hullámhosszon vagyunk; az ügyfél az első! Mindkét cég ügyfélszolgálatot, támogatást és a lehető legmagasabb minőséget biztosítja ügyfeleinek. A Würth Elektronik eiSos globális értékesítési hálózata segítségével az IQD tovább növekedhet, ugyanakkor bővítheti innovatív termékei kínálatát.”
Ez az akvizíció lehetővé teszi a vállalat számára, hogy a technológiák és termékek továbbfejlesztéséhez még nagyobb beruházásokat valósítson meg, növelve ezzel a szolgáltatás színvonalát, valamint további előnyöket és biztonságot nyújtva az ügyfeleknek.
Az IQD Frequency Products termékkínálatáról az érdeklődők a Würth Elektronik eiSos magyar leányvállalatától kérhetnek bővebb tájékoztatást.

 

Würth Elektronik Hungary Kft.
1138 Budapest, Népfürdő u. 22. A torony 5. em.
Tel.: +36 1 877 3000
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.we-online.com

 

Még több Würth Elektronik Hungary