Skip to main content

FRAMOS: precíziós ledes megvilágításvezérlő

Megjelent: 2018. március 23.

FRAMOS smartekA piacon kapható egyik leghatékonyabb led-áramvezérlő a FRAMOS cég SMARTEK Vision HPSC4 modellje. A négycsatornás vezérlőt képalkotási célú megvilágító rendszerekhez tervezték olyan alkalmazásokra, mint például gyorsan mozgó objektumok maximális képélességű leképezése vagy a megvilágítási paraméterek precíziós beállítása.

 

Az eszköz a széles körű használhatóság érdekében digitálisan vezérelt feszültségcsökkentő és -növelő kapcsolóüzemű stabilizátorokat tartalmaz, akár 120 W-os kimenőteljesítménnyel. A négy – egymástól függetlenül vezérelhető – be- és kimenetű csatorna aszinkron működésre képes, és teljes ellenőrzési lehetőséget kínál a fényintenzitás, az időzítés és a szinkronizáció felett, de egy vagy több ledes fényforrás fénymodulációját is lehetővé teszi annak érdekében, hogy a világítástechnikus különféle világítástechnikai forgatókönyveket valósíthasson meg egyetlen vezérlővel. A HPSC4 igen jó jelminőséggel és stabilitással teszi lehetővé akár 40 A-es áramimpulzusok előállítását is, legfeljebb 48 V-os kimenőfeszültségnél.

 

FRAMOS smartek2

 

A mechanikai behatásoknak is ellenálló, kompakt tokozás, az Optimal Autosense funkció, amely bármikor képes ideális működési feltételeket teremteni a fényforrás számára, 90%-ot meghaladó hatásfokkal társul. Az eszköz pontosan szinkronizálható és a nagy mértékben túlvezérelhető, optikai leválasztású triggerbemenetekkel rendelkezik a csatornánként független külső szinkronizáláshoz. A trigger utáni késleltetés <2 µs, az impulzusbeállítás felbontása 1 µs/1 mA, az időtartam pedig 1 µs és 60 s között álltható be.

www.framos.com