Skip to main content

Folyamatállapotok egyértelmű jelzése

Megjelent: 2021. szeptember 07.

A Murrelektronik lámparendszerei minden jelzőfény-
és világítási követelményre optimális megoldást kínálnak

Murr lidA digitális transzformáció átfogó változásokkal jár. A gyártási folyamatok gyorsabbak, rugalmasabbak és gazdaságosabbak lesznek. Az elérhető legnagyobb megtakarítás és a lehetséges leghatékonyabb megvalósítás érdekében elkerülhetetlen a beruházás az intelligens folyamat- és termelésirányításba.

 

A Murrelektronik toronylámpái és jelzőfényei optimális megoldást biztosítanak az egyértelmű jelzésekre a gépeken és rendszerekben. A gépekre felszerelt lámpák tökéletes nappali fényű megvilágítást tesznek lehetővé.
A Murrelektronik-megoldások kiemelkedő előnyökkel járnak:

  • A LED-es technológia nagy fényhasznosítást és hosszú élettartamot biztosít alacsony energiafogyasztás mellett
  • A Murrelektronik minden változathoz illeszkedő megoldásokat kínál az M8-, valamint M12-csatlakozóival, amelyek segítségével a lehető legrövidebb idő alatt elvégezhető a telepítés
  • A lámpák és toronylámpák kompakt kialakítása lehetővé teszi a szűkös helyen való alkalmazásukat is, hiszen a gépekben és berendezésekben ritka kincs a hely

Murr 1

Nagy teljesítményű önálló kompakt lámpák – Comlight56 LED-es jelzőlámpák

 

Egyértelmű jelek optimális fényhasznosítással –
Modlight Pro LED-es toronylámpák

A Modlight Pro LED-es toronylámpái a színválasztékban és színösszeállításban nyújtott maximális rugalmasságukkal tűnnek ki. Az öt színben kapható jelzőelemeket tetszőlegesen lehet kombinálni egymással. Akusztikus jelzést adó hangjelző modult is be lehet építeni a toronylámpákba. Nagy előnyük, hogy a teljes élettartamuk alatt nem igényelnek karbantartást.

 

Murr 2

Modlight Pro használat közben


A folyamatállapotok egyértelmű jelzése érdekében a Murrelektronik IO-Link interfésszel kínálja a Modlight70 toronylámpákat. Ez az IO-Link eszköz különösen hatékony, és külön paraméterezés nélkül bekapcsolható a telepített rendszerekbe. Az olyan esetekben, ahol a jeleket csak rövid távolságból kell felismerni, a Modlight30 a megfelelő megoldás.
Az új Comlight56-termékcsalád jelzőlámpái nagy teljesítményű modern LED-ekkel gondoskodnak az egyértelmű jelzésekről a gépekben és rendszerekben. Az innovatív prizmacsiszolásnak köszönhetően a kompakt lámpák rendkívül erősen világítanak. A LED-es rendszerek mindenekelőtt az alacsonyabb üzemeltetési költségek és a nagyon hosszú élettartamuk miatt kedveltek. A Comlight56 IO-Link verzión IO-Link interfész is található. A kompakt lámpák kilenc különböző vizuális effektust kínálnak. Az akusztikus jelzővel és a nyolcféle választható hanggal kombinálva még figyelemfelkeltőbbek.
A Modlight Illumix-termékcsalád beépíthető lámpái karbantartásmentes és hosszú élettartamú LED-technológiával gondoskodnak a gépek és berendezések optimális, nappali fénynek megfelelő megvilágításáról. A kompakt kialakítású lámpák kiválóan alkalmazhatók szűkös helyen. A felszereléskor a szög elforgatással beállítható, így a lámpák ráadásul rugalmasan telepíthetők. A bedugható M8- és M12-csatlakozók gyors és hibamentes telepítést tesznek lehetővé.

 

Murr 3

Tökéletes nappali fényű megvilágítás – Modlight Illumix LED-es géplámpák


A Modlight Illumix három különböző változatban kapható, amelyek mindegyike egy másik üzemmód biztonsági paramétereit teljesíti:

  • A Modlight Illumix Slim Line az ipari környezetben és gépgyártásban történő felhasználásra készült
  • A Modlight Illumix Classic Line a hűtő- és kenőanyagokat használó munkahelyeken, valamint olyan környezetben használható, ahol forgács- és szikraképződés van
  • A Modlight Illumix Xtreme-család a legzordabb területeken vethető be az iparban és a gépgyártásban

A termékcsaládhoz való csatlakoztatási technikát és a tájékoztató anyagokat megtalálja az Onlineshopban!
(http://shop.murrelektronik.hu)

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Práter utca 9.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu