Skip to main content

FLIR hőkamera gépjármű-diagnosztikai alkalmazásokhoz

Megjelent: 2020. február 26.

rs components flirAz új FLIR TG275 kézi hőkamera ideális gépjármű-karbantartó és -javító technikusok számára, segítve őket a diagnosztikai folyamatok felgyorsításában és a feltáratlan problémák elhárításában.

 

 

 

 

 

A képalkotó különösen hatékony a relék, kapcsolók hibáinak, az akkumulátor káros szivárgásainak, a hajtáslánc-komponensek és a HVAC rendszerkomponensek diagnosztizálásában. Az érintkezés nélküli hőmérés és hőképalkotás kombinálásával segíti a technikusok hibakeresését, a potenciális hibahelyek megtalálását és képek rögzítését.

 

rs components


A TG275 legfontosabb jellemzőinek sorába tartozik a 19 200 képpontfelbontású infravörös kamera és a –25 °C-tól +550 °C-ig terjedő hőmérsékletmérési tartomány. Emellett az eszközben helyet kapott a FLIR MSX® (Multi-Spectral Dynamic Imaging – többspektrumú dinamikus képalkotó) technológiája, amely valós időben a látható fény tartományába tartozó részleteket ad a hőképhez. Ez nagyobb áttekinthetőséget nyújt, a hőkép fölé beágyazva az élek és körvonalak részleteit. A hőkamera által létrehozott jó minőségű éles részletek élénk, 6,09 cm (2,4”) átlójú LCD képernyőn jelennek meg.

 

flir tg275 wheel

 

A FLIR TG275 kézi hőkamera további jellemzői:

  • 57° × 44° betekintési szög (FoV)

  • 70 mK értéknél alacsonyabb hőérzékenység

  • ±1,5 °C-os mérési pontosság (+50 – 100 °C tartományban)

  • ±3 °C mérési pontosság (–25 és +50 °C, valamint +100 és +550 °C tartományokban)

 

flir tg275 

 

A képalkotó eszköz robusztus és megbízható, ejtésálló kialakítású IP54 védettségi besorolású tokozásba (készülékházba) szerelve kapott helyet, amely védi a kamerát a szennyeződéstől, portól és olajtól.


RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 580 2262
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
hu.rs-online.com

 

FLIR Systems
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.flir.com