Skip to main content

Emparro20-Pro: rugalmas, hatékony, megbízható

Megjelent: 2023. július 17.

Murrelektronik lidÚj IP20 védelmi osztályú kapcsolóüzemű tápegység IO-Link opcióval

A Murrelektronik új Emparro20-Pro kapcsolóüzemű tápegysége sok gépgyártó szívét megdobogtatja. Mert a hosszú élettartamú, 95%-ot meghaladó hatásfokú kapcsolóüzemű táp első osztályú megoldás a gépek, berendezések gazdaságos és megbízható tápellátására. Az Emparro20-Pro opcionálisan távoli hozzáféréssel is felszerelhető az IO-Linken keresztül, amely lehetővé teszi a tápegység teljes körű paraméterezését és diagnosztikáját.

 

Gyártási költségek csökkentése

Kis méretének köszönhetően az Emparro20-Pro több mint 40%-kal kisebb, mint elődje, ezért kevesebb helyet igényel a kapcsolószekrényekben. Az Emparro20-Pro teljesen szerszámmentes kalapsínre szerelése egyszerűsíti a telepítést, időt takarít meg, és csökkenti a gépgyártás összköltségét. Ezenkívül több kapcsolóüzemű tápegység párhuzamos működtetése jelentős teljesítménynövekedést tesz lehetővé.

 

Murrelektronik Emparro20 Pro

Murrelektronik Emparro20-Pro

 

Magasfokú hatékonyság

Az Emparro20-Pro tápegység több mint 95%-os hatékonyságának köszönhetően az üzemeltetési költségek minimálisra csökkennek. Ez azt jelenti, hogy kevesebb hulladékhő keletkezik, és a kapcsolószekrényt sem kell annyira hűteni. Az integrált készülékvédelem nemcsak további helytakarékosságot biztosít, hanem csökkenti a tervezési és telepítési munkákhoz szükséges erőfeszítéseket is. Az Emparro20-Pro például a III. kategóriájú túlfeszültség-védelemnek köszönhetően ellenáll a túlfeszültségnek.
Az Emparro20-Pro beépített erőtartalékkal is rendelkezik. A nagy terhelések egyszerű kapcsolásához teljesítményfokozó funkcióval rendelkezik. Akár 150%-os teljesítményt is képes biztosítani akár öt másodpercig.

 

Beállítás és diagnosztika az IO-linken keresztül

Az Emparro20-Pro tápegység újdonsága az opcionálisan elérhető IO-Link adapter. Ez a beépített IO-Link interfész messzemenő és átlátható kommunikációt tesz lehetővé a tápegység és a vezérlőegység között. A tápegység a magasabb szintű IO-Link masterrel IO-Link eszközként kommunikálhat diagnosztika, karbantartás és paraméterezés céljából.
A tápegység megelőző karbantartási funkciókat is kínál, és a diagnosztikán keresztül információt ad a készülék állapotáról. Például a kimeneti feszültség közvetlenül beállítható a gépen lévő gombokkal 22 V DC és 28 V DC között, vagy zárható az IO-Link interfészen és a gépen lévő gombokon keresztül. Ez megakadályozza a feszültségérték nem szándékos megváltoztatását. További információk, beleértve az indítási folyamatokat, a belső biztosítékokkal rendelkező berendezéseket vagy az áramértékeket, valós időben küldhetők az IO-Link interfészen keresztül, és megfelelő szoftverrel kiértékelhetők.

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Práter utca 9.
Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

#67b345