Skip to main content

Electrosub Konferencia és Kiállítás

Megjelent: 2021. szeptember 27.

Electrosub lidAz Electrosub Konferencia és Kiállítás
2021. szeptember 28–30-a között várja látogatóit naponta 9-től 16 óráig a Lurdy Ház Konferencia- és Rendezvénytermében.

 

 

 

 

 

Díjmentes belépőért, ami a kiállításra és a konferenciára egyaránt érvényes, regisztráljon itt és most!

 

Electrosub

 

Miért érdemes eljönni?

 

Konferencia

A három nap alatt összesen 23 előadás hangzik el neves hazai és külföldi szakemberek prezentálásában. Friss, naprakész és hasznos információkat szerezhet. az elektronika, az automatizáció, a digitális átalakulás, az AI és az IoT témakörökben. A konferencia és kiállítás az Ipar 4.0 jegyében zajlik. Részletes konferenciaprogram: https://electrosub.com/konferencia-program

 

Kiállítás

A konferenciához kapcsolódó kiállítás standjain bemutatott termékek és szolgáltatások szorosan köthetők az előadások témáihoz. Nem kell a kávészünet pillanatát megragadni, a kiállítók 3 napon keresztül az Önök rendelkezésére állnak, hogy feleljenek kérdéseikre, és megoldást kínáljanak egyedi problémáikra.

 

Verseny

Az Electrosub egyik aranyszponzora, a Redel Elektronika Kft. az idén 75 éves fennállását ünneplő LEMO magyarországi gyártóközpontja „Csatlakozó szerelési versenyt” hirdet. Minden résztvevő ajándékot kap. A nyertesek svájci minőségű díjakban részesülnek. Jelentkezni a helyszínen, a cég standján lehet.

 

Bemutató

A BME Ipar 4.0 Technológiai Központ bemutatóján a Festo, a Baluff, az Autsoft, a Knorr Bremse/Vasúti járműrendszerek szcenáriói tekinthetők meg, interaktív betekintést nyújtva az ipari digitalizációban rejlő lehetőségekbe.

 

Érdekesség

A rendezvényen kiállításra kerül a BME Formula Student Racing Team autója, egy elektromos Forma 1-es versenyautó, amit a Budapesti Műszaki Egyetem diákjai építettek, és amivel külföldi egyetemek diákjaival mérik össze tudásukat a Formula Student nevű autóversenyek keretében.

 

Szakemberek és megoldások szemtől szemben
Találkozzunk az Electrosubon!

 

További információ és kapcsolat:
www.electrosub.com
facebook.com/electrosub
E-mai: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tel.: + 36 30 321 41 76