Skip to main content

Electrosub 2021 – őszre halasztva

Megjelent: 2020. december 04.

electrosub1Tekintettel a járványügyi helyzetre, a kialakult bizonytalanságra és az egészségügyi kockázatra, az eredetileg jövő áprilisra tervezett Electrosub Konferencia és Kiállítás megrendezését őszre halasztják. Az eddigi visszajelzések érvényben maradnak.

 

 

 

A halasztást a szervezők azért tartják szükségesnek, mert valamennyi partnerük és vendégük részére a megszokott színvonalat biztonságos körülmények között szeretnék biztosítani. Az őszi rendezést illetően bizakodók, és továbbra is elkötelezettek egy hasznos és hatékony szakmai és üzleti fórum szervezésében az elektronikai ipar és az Ipar 4.0 köré szerveződő iparágak piaci szereplői és potenciális partnerei számára.

 

electrosub1


Az új időpontról és a rendezvénnyel kapcsolatos egyéb fontos információkról az Electrosub honlapján: www.electrosub.com, lehet majd tájékozódni, amelyen keresztül közvetlen kapcsolatfelvételre is lehetőség van. Az Electrosub szervező team minden régi partnerének és az újonnan érdeklődőknek egészségük megőrzését, hatékony járványkezelést és zökkenőmentes üzleti tevékenységet kíván.

 

electrosub2

 

Electrosub Konferencia és Kiállítás
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.electrosub.com