Skip to main content

ELECTROSUB

Megjelent: 2024. május 17.

ElelctroSub bevezető lép logovalÜzleti, szakmai esemény az Ipar 4.0 jegyében

Január 31-én zárult az Electrosub Konferencia és Kiállításra az előjelentkezés, amely során a rendezvény kiállítási területének 50%-át már lekötötték. A jelentkezők között visszatérő és új kiállítók egyaránt vannak. Arany szponzorként lesz jelen az Endrich Bauelemente GmbH, bronz szponzorként a Kora Bt. és a Simtec Hungary Kft. A visszatérők között a REDEL Elektronika Kft., a FREEDEE, a Vonalkód Rendszerház Kft., a Z Elektronika Kft., a Maus Electronics Kft. szerepel többek között, először csatlakozik az Innomation Hungary Kft./Dobot-Robotics Hungary, az Optin Kft. és mások.

 

Ebben az évben az 5 éves fennállását ünneplő Electrosub koncepcióját a szervezők a piac igényeihez igazodva 2021-ben frissítették. A nyitvatartás 2 naposra váltott, bevezetésre került a kkv-k számára is könnyen elérhető ECO stand. A tematikát kiszélesítették, a rendezvény az Ipar 4.0 jegyében zajlik, magába foglalva az innovatív iparágakat.
Az esemény kínálatában az ELEKTRONIKA, ELEKTROTECHNIKA, DIGITÁLIS TRANSZFORMÁCIÓ, AI, IoT, ROBOTTECHNIKA, AUTOMATIZÁLÁS jelenik meg megoldásokat kínálva a fenntarthatóságra és a fejlődésre.
A koncepciófrissítést a 2023-as rendezvény sikere visszaigazolta.
A kiállítás és a hozzá kapcsolódó konferencia szoros szimbiózisban van egymással. A konferencia programját a szponzorok/kiállítók által előterjesztett, szakmai szempontok alapján rendezett előadások képezik. Tervezett témák: IoT megoldások, Robottechnika, Mesterséges Intelligencia, Ipar 4.0, Digitalizáció, valamint a kiállítók tevékenységi területéhez és kínálatához köthető Kiállítói Fórum.
A konferencia közvetlenül a kiállítás mellett zajlik. Az Electrosub nem más, mint egy élettel teli nyüzsgő fórum, a szakemberek kilépve a virtuális világból szemtől szembe folytatnak üzleti megbeszéléseket, keresnek megoldásokat a kihívásokra.

 

a farnell standja az electrosub2023 kiállításon

 

Electrosub, szakemberek és megoldások szemtől szembe

A megjelenés egyszerű és költséghatékony. A részvétel szponzorként vagy kiállítóként lehetséges, a szponzorok természetesen egyben kiállítók is. Csomagajánlatok keretében a kiállítók kulcsrakész standot kapnak, ami a helydíjat, az elektromos bekötést is magába foglalja, a szponzorcsomagok ezen túl számos promóciós szolgáltatást és a konferencián történő előadás lehetőségét is tartalmazzák. A részvétel helydíjjal, standdal, full szervizzel már nettó 410 ezer Ft-tól elérhető.
A fenntarthatósághoz és a versenyképesség növeléséhez technológiai modernizációra van szükség. Az energiaválság kezelése, a hatékony, költségtakarékos működés biztosítása érdekében megnőtt az igény az innovatív termékek és technológiák iránt nemcsak a multik, de a kkv-k körében is. Az innováció és digitalizáció a fejlődés zálogává vált. Az Electrosub célja, hogy platformot nyújtson a piaci szereplőknek a kereslet-kínálat találkozásához.

Csatlakozzon Ön is! Mutassa be termékeit, szolgáltatásait az Electrosubon!

 

Bővebb információ: www.electrosub.com
facebook.com/electrosub
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
Tel.: + 36 30 321 4176

 

#edc520