Skip to main content

electronica 2018 – nemzetközi elektronikai világvásár és konferencia

Megjelent: 2018. szeptember 12.

Messe electronica lid2018. november 13. és 16. között kerül megrendezésre a Messe München vásárterületén az electronica 2018 világvásár, amely az elektronika teljes világát felvonultatja, a félvezetőktől, érzékelőktől, kijelzőktől, illetve sok más elektronikai alkatrésztől kezdve, a rendszerekkel, alkalmazásokkal bezárólag.

 

 

Az electronica 2018 a szakma nemzetközi találkozóhelyeként kitűnő kapcsolatteremtési lehetőséget kínál, egyrészt a vásár kiállítói standjain, másrészt a vásárt kísérő gazdag programok keretei között. Ez utóbbiakból ugyanis az electronica 2018 szakkiállításon nem lesz hiány, mivel a világvásár sokszínű tematikai rendszeréhez számos konferencia, fórum és egyéb esemény társul, így formálva teljes egésszé az elektronikai szakma egyedülálló bemutatóját. Az egész napos konferenciák érintik az automotive elektronikai ipari szegmens, a beágyazott elektronikai platformok (hardver és szoftver vonatkozásban is), az orvosi elektronika, valamint a vezeték nélküli kommunikációs megoldások területeit. Ezek mellett pedig különálló fórumok biztosítanak eszmecserét az automotive, a kiberbiztonság, a beágyazott rendszerek, az ipari IoT, a led világítástechnikai trendek, a nyomtatott áramköri kártyák és alkatrészek, illetve a teljesítményelektronika témaköreiben, hogy csak néhányat említsünk a teljesség igénye nélkül.

 

welcome


Az electronica 2018 világvásár érdekes színfoltja lesz az electronica India és productronica India közreműködésével megrendezésre kerülő, „Az elektronikai iparág és az üzleti élet interkulturális dimenziói Indiában” címet viselő workshop, amely az indiai makrogazdasági állapotot és kilátásokat, az ország elektronikai iparát és üzleti életének interkulturális dimenzióit kifejtő témáival értékes információkat és tippeket ad a potenciális kiállítók és látogatók számára az indiai piacon történő megjelenésük első lépéseinek előkészítéséhez. A workshopon való részvétel díjmentes és szeptembertől lehet regisztrálni rá online.

 

automotive conference

 

Az electronica 2018 és – a Messe München területén ezzel párhuzamosan megrendezésre kerülő – SEMICON Europa rendezvény legfrissebb, aktuális információiról a www.electronica.de honlapon értesülhetnek Olvasóink.