Skip to main content

Eco-Rail-2: fókuszban a lényeg

Megjelent: 2018. november 09.

murr lid

Az Eco-Rail-2 sorozat tápegységei a gép- és kapcsolószekrény-gyártó vállalatoknak lehetőséget adnak, hogy rugalmasan és gazdaságosan lássák el energiával a fogyasztókat. Alapvető funkciókat és számos alkalmazáshoz optimális ár-érték arányú megoldást biztosítanak.

 

 

Az áramellátás piacán folyamatosan nőnek a követelmények. A hatásfoknak maximálisnak, a teljesítőképességnek pedig magas hőmérsékleten is állandónak kell lennie. Fontosak a diagnosztikai és kommunikációs lehetőségek is, mivel az elemeket fölérendelt hálózatokba építik be és Ipar 4.0 alkalmazások részei lesznek. A Murrelektronik nagy teljesítményű, jövőbe mutató megoldásokat kínál ezekre a követelményekre.
Továbbra is léteznek a „klasszikus” alkalmazások is – emelt szintű követelmények nélkül. Ezeknél a villamosmérnöknek nem kell rendkívüli környezeti feltételekkel terveznie és a tápegységet nem kell rendszerbe illesztenie. Ilyen esetekben a lényeget keresik: egy olyan áramellátó egységet, ami megbízható, rugalmas és gazdaságosan működik.
A Murrelektronik Eco-Rail-2 sorozat tápegységei ilyen felhasználásra készültek. Az áramellátó rendszerek minden alapkövetelményét bravúrosan teljesítik és segítenek kézben tartani a kapcsolószekrényhez kapcsolódó költségeket.

 

Eco Rail2 Einzelaufnahme

 Az Eco-Rail-2 egy megbízható, rugalmas és gazdaságos, alapfunkciókat biztosító tápegység

 

A sorozat – 1,3 és 10 A között öt különböző áramerősséget biztosító készülékével – változatos megoldásokat nyújt. A készülékek kimeneti feszültsége 23–28 V között beállítható, ebből adódóan a tápkábel hosszától függetlenül a megfelelő feszültséggel lehet ellátni a fogyasztókat. Két tápegység sorba kapcsolásával a kimeneti feszültség 48 V-ra növelhető.
Az Eco-Rail-2 0 °C és 55 °C közötti hőmérséklet-tartományban megbízhatóan működik, és így széles körű alkalmazási területet fed le. Egy kézmozdulattal beszerelhető a tartósínbe. A csavarszorítókat a készülék elején úgy helyezték el, hogy a kábelek gyorsan csatlakoztathatók legyenek. Az UL-tanúsítványokkal az egész világon felhasználhatók.
A hálózatban fellépő feszültségeséseket áthidaló Eco-Rail-2 sorozat kapcsolótápegységeinek 130 milliszekundumos az átkapcsolási ideje („Hold-Up-Time”).

 

Murrelektronik Kft.
9024 Győr, Közép u. 16.,

Tel.: +36 96 900 125
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.murrelektronik.hu

 

Még több Murrelektronik