Skip to main content

DrivePro szolgáltatások

Megjelent: 2019. január 03.

MyDrivePortfolio lidA váltakozó áramú motorok fordulatszám-szabályozásának élvonalában járó Danfoss Drives most egy új, valamennyi termékére kiterjedő portfóliót hozott létre szolgáltatási termékekből. Ez a DrivePro Life Cycle.

 

 

 

 

A Danfoss VLT és VACON márkájú frekvenciaváltóihoz létrehozott DrivePro szolgáltatások használatával maximálisan kiaknázhatók a felhasználók rendszereinek lehetőségei. A szolgáltatások a puszta hibaelhárításon, karbantartáson, javításon és cserén túl proaktív módon javítják a termelékenységet, a teljesítményt és a rendelkezésre állást. Ezen átfogó szolgáltatási portfólió a frekvenciaváltók egész életciklusára kiterjed – ami a szolgáltatások igénybevételével tervezett módon meghosszabbítható.

 

MyDrivePortfolio

 

A DrivePro nyolcféle szolgáltatást tartalmaz, melyek a következők:

  • DrivePro Extended Warranty: a készülékekre adott garancia akár 6 évre meghosszabbítható.

  • DrivePro Excange: a meghibásodott frekvenciaváltó gyors és szakszerű cseréjét biztosítja, így nagymértékben csökkenthető a felesleges és drága állásidő.

  • DrivePro Retrofit: tervezett módon, zökkenőmentes cserét biztosít, ezzel kiváló rendelkezésre állást és termelékenységet nyújt.

  • DrivePro Spare Parts: biztosítja, hogy az esetlegesen szükséges alkatrészek mindig rendelkezésre álljanak.

  • DrivePro Start-up: szakembereink egy, a különféle alkalmazásokhoz előre kialakított leírás alapján beüzemelik a készülékeket és tesztelik a megfelelő működést.

  • DrivePro Preventive Maintenance: a telepített rendszer vizsgálata alapján szakembereink egy esetleges üzemzavar esetén felmerülő veszteségeket is figyelembe véve karbantartási tervet dolgoznak ki, és ennek a tervnek megfelelően elvégzik a szükséges karbantartási feladatokat.

  • DrivePro Remote Expert Support: ennek keretében a frekvenciaváltókat az internetre kapcsolva távoli segítséget kérhet szakembereinktől.

  • DrivePro Upgrade: a már üzemben lévő berendezés alkatrészeinek vagy szoftverének cseréjét teszi lehetővé.

 

A DrivePro Extended Warranty, illetve a DrivePro Exchange már hazánkban is elérhető a szolgáltatások közül, így érdemes ezeket nekünk is jobban megismerni.

 

Harmonics

 

A DrivePro Extended Warranty keretében a berendezésekre adott gyári jótállás kötelezően előírt karbantartás nélkül akár 6 évre meghosszabbítható, ami az ágazatban egyedülálló. A jótállás érvényesítésének helye előre tisztázott. A javítás mindig eredeti alkatrészekkel történik. Ezek mind biztonságérzetet adnak az ügyfeleknek, hiszen a költségek előre láthatók, fixen meghatározottak és tervezhetőek. A meghosszabbított jótállás megvásárlása a frekvenciaváltó megrendelésével együtt lehetséges.
A DrivePro Exchange a javítás leggyorsabb, legköltséghatékonyabb alternatívája, amely során a hibás frekvenciaváltó raktáron tartott megfelelőjét szakembereink gyorsan és szakszerűen választják ki és cserélik, így elkerülhető a hosszabb állásidő. Ez a csere akár gyorsabb is lehet, mint a hibás készülék javítása.

 

Preparation Computer Persons Still008


Ezekkel az újításokkal páratlan versenyelőnyt kínálunk a felhasználóknak. Újításaink lépést tartanak a világ változásaival és egyre kényelmesebbé teszik a berendezések használatát, csökkentve a nem várt leállások miatti termeléskiesés jelentős veszteségeit.
A Danfoss számos képzési programot kínál és szakmai ismereteket is elérhetővé tesz. Ezenkívül szakembereink is az Ön rendelkezésére állnak és készséggel segítenek akár bonyolult, különleges rendszerek tervezésében, konzultációban, fejlesztésben és tesztelésben is. Értékesítés előtti és utáni támogatással, képzéssel és a DrivePro szolgáltatásokkal együttesen a felhasználók nagyobb teljesítményt, jobb rendelkezésre állást és egészségesebb költségvetést érhetnek el.

 

Szerző: Toma Gábor – okl. villamosmérnök, értékesítéstámogatási vezető

 

Danfoss Kft.
1139 Budapest, Váci út 91.
Tel.: +36 1 450 3567
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
http://drives.danfoss.hu