Skip to main content

Cypress: értékelőkészlet CAN- és LIN-alkalmazások fejlesztéséhez

Megjelent: 2016. június 07.

A Cypress Seminconductor olyan értékelőkészlet forgalmazását kezdte meg, amellyel CAN (Controller Area Network) és LIN (Local Interconnect Network) slave-funkciójának gyors „befejlesztését” támogatja a Cypress PSoC (Programmable System-on-Chip) és Flexible Microcontroller (MCU) termékeibe.

 

Az új CY8CKIT-026 CAN és LIN Shield Kit két jóminőségű, nagy sebességű átvitelre alkalmas CAN-, és két LIN-adóvevőt tartalmaz Arduino-kompatibilis vendégkártyaként (shield) kivitelezve. A készlethez mellékelnek öt mintaprojekt-dokumentációt is, amely demonstrálja, hogyan lehet a CAN- és LIN-kommunikációt alkalmazni a Cypress PSoC 4-eszközökben. A CY8CKIT-026 CAN és LIN Shield Kit lehetőséget ad a fejlesztőknek, hogy gyorsan valósíthassák meg saját projektjeiket a Cypress PSoC Creator™ integrált fejlesztőkörnyezetében (IDE), akár a készlethez mellékelt programkód saját igények szerinti átírásával is.
Ez felgyorsítja a piacképes termék előállítását, amelyhez az is hozzájárul, hogy a hardver és a firmware párhuzamosan fejleszthető. A PSoC Creator a Cypress PSoC-alkatrészeivel történő fejlesztéseket támogatja. Ingyenesen használható rendszermegoldások érhetők el képernyőikonokra egyszerűen rákattintva, és az erős támogatás miatt minimális NyÁK-újratervezéssel és kódmódosítással lehet eljutni a működő prototípusig. A CY8CKIT-026 CAN and LIN Shield Kit Arduino-kompatibilis vendégkártyája együtt használható a Cypress CY8CKIT-042 PSoC 4 és a CY8CKIT-044 PSoC 4 M-sorozatú Pioneer Kitjével. A kit kódpéldái bemutatják, hogyan lehet üzenetet küldeni és fogadni a CAN-hálózaton, ahol a külső perifériát egy Cypress CapSense® technológiájú, érintésérzékény nyomógombja modellezi. A Pioneer Kit nyomógombjának állapotát a CAN-protokoll továbbítja a jelzőledhez.

www.cypress.com