Skip to main content

Csatlakozók nagyáramú nyomtatott áramkörök betáplálásához

Megjelent: 2011. november 21.

03 omnimate power ha2Az OMNIMATE Power-rendszert úgy fejlesztette ki Weidmüller, hogy biztonságosan, gyorsan és hiba kizárásával lehessen csatlakoztatni a betáplálást nyomtatott áramköri lapokra (NYÁK) IP20 védettségű környezetben.

A különböző csatlakozóvariánsok lehetővé teszik, hogy a csatlakozás NYÁK és vezeték, vezeték és vezeték, ill. NYÁK és NYÁK között valósuljon meg.A piaci igényekre válaszul Weidmüller a nagyteljesítményű elektronikai és hajtástechnikai alkalmazásokra három új csatlakozócsaládot fejlesztett ki, amelyek előnye, hogy megnövelt érintésvédelem mellett (IEC 61800-5-1) egészen a kis, 4 mm2 keresztmetszetű vezeték befogásától a 16 mm2-es kábelbefogásáig találunk terméket, amelyet 1000 V (IEC) feszültségig korlátozások nélkül használhatunk.

Típusok:
  1. SL/BL: custom-fit-megoldás kompakt készülékekhez, raszterméret 7,62 mm, 12 kVA teljesítményosztály, SV/BV: custom-fit-megoldás nagyteljesítményű hajtásokra, raszterméret 7,62 mm, 28 kVA teljesítményosztály, akár PUSH IN-technológiával, akár Hybrid-csatlakozással,

  2. SU/BU: custom-fit-megoldás IT-rendszerekhez, raszterméret 10,16 mm, 50 kVA teljesítményosztály.

Kiemelendő a Hybrid Motor Connector, amely három megoldást ötvöz a hajtástechnikai alkalmazásokban. Egyrészt betáplálást tesz lehetővé készüléknek, másrészt jelet továbbít (pl.: hőmérséklet/encoder jel), harmadsorban pedig EMC-árnyékolást nyújt a külső zavarok ellen. Mindez egy csatlakozóban integrálva és egy mozdulattal bonthatóan. A kiválasztáshoz és tervezéshez egész sor online támogatás található a www.galaxy.weidmueller.com oldalon a PCB Connection Systems felületre kattintva.

www.weidmueller.hu