Skip to main content

BMW autógyárak Beckhoff vezérléssel

Megjelent: 2020. január 22.

Beckhoff BMW lid2030-ig rögzített nemzetközi partnerkapcsolat az ipari PC-k terén

A BMW Csoport 2030-ig a Verl-i székhelyű Beckhoff Automation vállalattól fogja beszerezni az autógyártásban használt ipari PC-ket. A közelmúltban aláírt szerződés értelmében világszerte a Beckhoff lesz a BMW-vállalatcsoport gyártóüzemeinek beszállítója.

 

A fentiek értelmében a BMW Csoport nemzetközileg egységesen a Beckhoff ipari számítógépes (IPC) technológiáját fogja használni. Az autógyártó mind az új járművek gyártásánál, mind az utólagos beszereléseknél ipari PC-kkel és többérintéses vezérlőpanelekkel fogja megoldani a gépek adatátviteli műveleteit, valamint a jogosultságkezelési, az adatgyűjtési, a megjelenítési és egyéb PC-alapú feladatokat.
A BMW a Beckhoff széles IPC-kínálatának összes termékkategóriájára támaszkodik majd: az IP65 védettségű CP32xx panel PC-kre, a C6030 típusú ultrakompakt ipari PC-kre, a C5240 típusú, 19 inch széles, fiókrendszerű ipari PC-kre, továbbá a CP29xx típusú, gépbe szerelhető többérintéses vezérlőpanelekre.
A BMW a Beckhoff standard termékeit fogja alkalmazni kisebb módosításokkal, a meglévő üzemekbe történő utólagos beépítés optimalizálása, és egyes megrendelői igényekhez kapcsolódó, fontos bővítmények biztosítása érdekében. A Beckhoff átfogó termékválasztéka révén a BMW Csoporthoz az Intel® legújabb Core™ I processzorai kerülnek, számos különféle kialakítású ipari PC-n keresztül. A gyors fejlesztési ciklusoknak és a Beckhoff termékkínálatán belüli eszközök együttműködési képességének köszönhetően a processzorok jövőben megjelenő generációi is könnyen integrálhatók lesznek a BMW- rendszereibe.
A Beckhoff az IPC-alaplapoktól a BIOS-fejlesztésen át a mechanikai kialakításokig terjedően minden termékfejlesztési lépést összehangol, így az egyedi megrendelői igények optimálisan kielégíthetők.
A Beckhoff teljeskörűen kézben tartja a Verl-i üzemében folyó szerelésen és gyártáson alapuló értékláncot, emellett pedig ideális infrastruktúrát biztosít a hosszú távú partneri együttműködéshez. Ezenfelül a Beckhoff globális szolgáltatásai révén optimális háttértámogatást képes nyújtani a világszerte elosztott gyártóüzemekkel rendelkező ügyfelei számára.

 

pr112019 Beckhoff BMW

A Beckhoff panel PC-it, vezérlőpaneljeit és ipari PC-it világszerte használják az autógyártásban

 

BECKHOFF Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: + 36 1 501 9940
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.beckhoff.hu

 

még több Beckhoff