Skip to main content

Beépíthető panel PC-k és vezérlőpanelek alacsonyabb költségvetésű fejlesztésekhez

Megjelent: 2018. szeptember 13.

Beckhoff lidA Beckhoff kezdetben 7 coll átmérőjű kijelzőkből álló, új ár/érték kategóriát képviselő érintőpaneljeinek választéka három további 10,1 coll átmérőjű beépíthető egységgel bővült. Ezek révén még finomabban és precízebben illeszthetők egyedi felhasználói igényekhez azok az alap- és középszintű PC-alapú vezérlőrendszerek, amelyeknél kritikus a költségtényező.

 

Az új vezérlőpanelek korszerű, 1024 x 600 képpontot tartalmazó, WSVGA-felbontású érintéses TFT megjelenítője segítségével sokrétű kezelő- és ábrázolási funkciók valósíthatók meg. A 10,1 coll átmérőjű képernyő mindezek mellett 16,7 millió színárnyalatot képes visszaadni, kivételesen jó képminőséget eredményezve.
A legújabb alapszintű egységek közé kétféle, ventilátor nélküli panel PC és egy teljes mértékben passzív vezérlőpanel tartozik. Segítségükkel gazdaságosan oldhatók meg kis- és közepes méretű gépek, gyártórendszerek, valamint épületek vezérlési, illetve megjelenítési feladatai.

 

pr022018 Beckhoff CP6x00 

A Beckhoff sikeres, alapkategóriás érintőpaneljeinek választéka tovább bővült új, nagyobb méretű, 10,1 coll átmérőjű egységekkel, kiegészítve a piacon már elterjedt, 7 hüvelykes kezelőfelületekből álló kínálatot

 

 

A háromféle elrendezés:

  • CP6600 típusú panel PC, 1 GHz-es ARM Cortex™ A8 központi egységgel és 1 GB-os DDR3 RAM memóriával (www.beckhoff.hu/cp6600)

  • CP6700 típusú panel PC, Intel® Atom™ processzorral (1,91 GHz-es, négymagos változatig terjedően) és 2 GB-os DDR3L RAM memóriával (igény esetén 8 GB-ig bővíthető) (www.beckhoff.hu/cp6700)

  • CP6900 típusú vezérlőpanel DVI/USB Extended interfésszel, így az ipari PC-től akár 50 m-es távolságra is üzemeltethető (www.beckhoff.hu/cp6900)

Az előlapon alumínium kerettel, a hátlapon acéllemezzel megerősített, masszív fémházba épített egységek lényegesen jobb minőségűek és hosszabb élettartamúak, mint az alapkategóriára jellemző, műanyag kivitelű panelek. Mindezeken túlmenően a jó minőségű anyagok és az előlap lekerekített kontúrjai korszerű, tetszetős megjelenést kölcsönöznek a legkülönfélébb gyártási és épületgépészeti viszonyok mellett, 0 és 55 °C között bármilyen hőmérsékleten használható egységeknek.

 

 

Beckhoff Automation Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: +36 1 501 9940
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.beckhoff.hu

 

Még több Beckhoff Automation