Skip to main content

Az RS Components bejelentette a Molex MUO 2.5 terminál csatlakozóinak elérhetőségét az elektromos készülékek és rendszerek számára

Megjelent: 2018. szeptember 11.

RS lidAz új terminálcsatlakozók csökkenthetik a szerelési időt, és javíthatják a megbízhatóságot, valamint a feldolgozási időt.

 

 

 

 

 

 

Az RS Components (RS), az Electrocomponents plc (LSE:ECM), a mérnökök globális beszállítójának kereskedelmi márkája bejelentette, hogy mostantól elérhetők kínálatában a Molex MUO 2.5 sorozatú terminálcsatlakozók, amelyeket a véglezáró (CE) terminálok leváltására terveztek, hogy csökkentsék a kábelköteg-összeszerelés átfutási idejét, valamint javítsák a minőséget, megbízhatóságot és feldolgozást.
A MUO 2.5 csatlakozók egyszerűsíthetik a lezárási folyamatot, megszüntetve a kusza vezetékeket, csökkentve a minőségi kérdéseket és potenciálisan akár kizárva az extra ellenőrzések szükségességét. A szokásos alkalmazások, amelyeknél az ilyen csatlakozók előnyösek lehetnek többek között az olyan berendezések, mint például a légkondicionálók, ventilátoros hősugárzók, padlófűtés és HVAC-rendszerek, valamint olyan egyéb alkészülékek, mint például a hűtőszekrények és mosógépek, illetve bármely más alkalmazás, ahol véglezárás szükséges.
A csatlakozók hagyományos zárt végű lezárása általában szakképzett munkaerőt igényel, és további lépésekre van szükség a krimpeléshez. Fennáll a nem megfelelő krimpelés kockázata, és a krimpelt terület további ellenőrzése szükséges, mivel ez a fajta lezárás instabil lehet. A krimpelés kézi válogatást is igényel, ami a szerelvény károsodásához vagy más minőségi problémák okozásához vezethet.

 

RS753 Molex MUO 2

 

A zárt végű lezárásokat tipikusan az összeszerelési folyamat korai szakaszában végzik, ami jelentősen meghosszabbíthatja az átfutási időket és növeli a raktározás költségeit. Ezzel szemben a MUO 2.5 lezárási folyamat magas szintű gyártási rugalmasságot biztosít, mivel a gyártási munkafolyamat bármely szakaszában elvégezhető.
A MUO 2.5 csatlakozók jellemzői: két különálló rögzítőelem a kábelek védelme és a terminál helyzetének rögzítése érdekében, amelyek megakadályozzák a kábelek összegabalyodását és kizárják az áramütés veszélyét; illetve egy egyszerű víztelenítő funkció, amely megakadályozza a víz behatolását.
A Molex MUO 2.5 terminál csatlakozóit az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

 

Az RS Components bemutatása

Az RS Components és az Allied Electronics az Electrocomponents plc, a mérnökök globális, többcsatornás értékesítési hálózattal rendelkező forgalmazójának kereskedelmi márkái. Több mint 500 000 ipari és elektronikus terméket forgalmaznak több mint 2500 piacvezető beszállítóval együttműködve. Több mint egy millió vásárlónak nyújt különböző hozzáadott értéket képviselő szolgáltatást. 32 országban működve több módon is kínál termékeket és több mint 50 000 csomagot szállít ki naponta.
Az Electrocomponents a Londoni Értéktőzsdén jegyzett, a 2018. március 31-én véget ért pénzügyi évet 1,71 milliárd £ bevétellel zárta.
 
További információért látogasson el honlapunkra: hu.rs-online.com.

 

RS Components Magyarország
Tel.: +36 1 580 2262
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
hu.rs-online.com

 

Még több RS Components