Skip to main content

Electrosub 2019 – már érkeznek a jelentkezések

Megjelent: 2018. augusztus 10.

2017 Electrosub2Electrosub Konferencia és Kiállítás szakemberek és megoldások szemtől szembe Budaörs, 2019. március 26–28.

 

 

 

 

 

 

Tavaly a MELT (Magyar Elektronikai Társaság), és partnerei az elektronikai iparra koncentráló üzleti és szakmai fórumot hoztak létre, Electrosub Konferencia és Kiállítás néven. Az első eseményen 90 kiállító, köztük 30 szponzor vett részt, 52 előadás hangzott el, a szakma számos jeles képviselőjét felvonultatva. További részletek a honlapon www.electrosub.hu olvashatók.
A hiánypótló és valós igényekre épülő esemény sikeresen debütált és már az első alkalommal bebizonyította létjogosultságát. A szervezők a kedvező fogadtatásra és tapasztalatokra alapozva 2019 márciusában ismét meghirdetik a fórumot, várják mindazon cégeket, intézményeket, szervezeteket, amelyek elektronikai műszaki megoldásokon alapuló termékek előállításában érdekeltek, akár tervezőként, kutatóként, fejlesztőként, gyártóként, szolgáltatóként, oktatóként, kereskedőként, vagy bármi más módon, függetlenül a termékek végső felhasználási területétől.

 

2017 Electrosub


Újdonság, hogy a növekedés érdekében az esemény új helyszínre, a Fusion Élmény és Szabadidőközpontba költözik, ami Budaörsön az M1-es autópálya mellett található. Az eredetileg is kiállítási célra épült központ minden tekintetben megfelel az elvárásoknak.
A rendezvény alapkoncepciója nem változik. Az Electrosub két pillérre, az egymást jól kiegészítő és erősítő konferenciára és kiállításra épül.
Az aktuális szakmai kérdéseket napirendre tűző konferenciára most is számos neves hazai és külföldi előadót várnak a szervezők.
Bár még tombol a nyár, de a kiállítói érdeklődések és jelentkezések már beindultak, a korán ébredők kihasználhatják a most még érvényben lévő kedvezményes jelentkezési határidőt. A részvételi dokumentáció a honlapon mindenki számára elérhető.

 

Electrosub Szervezőbizottság
Electrosub Konferencia és Kiállítás
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.electrosub.hu

 

Még több Electrosub