Skip to main content

Az Anritsu bemutatja forradalmian új Site Master™ MS2085A és MS2089A analizátorait

Megjelent: 2024. május 22.

Anritsu SiteMaster lidA terepi tesztelés új korszaka a legkülönfélébb alkalmazásokhoz

Az Anritsu Corporation, a vizsgáló- és mérőkészülékek világszínvonalú vezető fejlesztőjeként örömmel mutatja be a szakmai nyilvánosságnak a terepi vizsgálóeszközök területén alapvető újdonságokat hordozó Site Master MS2085A kábel- és antennaanalizátor (Cable and Antenna Analyzer) készülékét, valamint annak integrált spektrumanalizátorral is felszerelt MS2089A változatát. Az Anritsu termékcsalád legújabb tagjait az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy tovább erősítsék az Anritsu dominanciáját a telepítés és karbantartás terén, és megfeleljenek az általános célú piac sokrétű igényeinek is. Ezek az eszközök újradefiniálják az iparági szabványokat a funkcionalitás, a pontosság és a felhasználóbarát működés szempontjait tekintve, ugrásszerűen átalakítva ezzel a helyszíni vizsgálati technológia lehetőségeit.

 

A Site Master MS2085A és MS2089A a modern mérnöki munka csúcsát testesítik meg, és egyesítik az Anritsu széles körű tapasztalatát az ügyfélközpontú innováció iránti elkötelezettségével. Egyszerre elégítik ki a kábel- és antennaelemzés funkcióit, amelyeket a spektrumelemzéssel és -figyeléssel kiegészítve egyesítettek egyetlen, zökkenőmentes, integrált megoldásban. Ezek az alkalmazási területek széles spektrumának támogatására alkalmasak, beleértve a telekommunikációt, a műsorszórást, a repülést és űrrepülést, a műholdas, továbbá a védelmi ágazatot, megkönnyítve a különféle alkalmazások használatát az elosztott antennarendszerektől (Distributed Antenna Systems – DAS) és a műholdas megfigyeléstől az interferenciaelemzésen át a rutinszerű telepítési és karbantartási feladatokig.

 

 

 

Kiemelt jellemzők és előnyök:

  • Többfunkciós képesség: A Site Masterben egybeintegrált kábel- és antennaanalízis a spektrumanalizáló képességgel kiegészítve olyan készüléket ad a professzionális felhasználók kezébe, amely egyetlen, sokoldalú eszközként szolgálja ki a vizsgálat és az elemzés igényeit. Átfogó megoldást kínál az antennarendszerek minősítésére, a vezetékmentes hálózatok hibakeresésére vagy jelek spektrumának megfigyelésére.
  • Működési hatékonyság: Azáltal, hogy a Site Master több tesztelési funkciót egyetlen eszközben egyesít, jelentősen optimalizálja a helyszíni tesztelési munkafolyamatokat. A funkciók összevonása csökkenti a szükséges műszerek mennyiségét, egyszerűsíti a tesztelési folyamatokat, és rövidebb idő alatt nagyobb eredmények elérését teszi lehetővé; egyszóval jelentősen növeli a hatékonyságot, miközben minimalizálja a működési költségeket.
  • Pontosság és megbízhatóság: A precizitásra és a terepi alkalmazás zord körülményeivel szembeni ellenállóképességre tervezett Site Master reprodukálható, megbízható eredményeket szolgáltat. Kiváló mérési pontossága és robusztus felépítése bizalmat ébreszt a vizsgálati eredmények iránt, bármilyen körülmények között lehetővé téve a pontos, megalapozott döntések meghozatalát.
  • Fejlett funkciók: Az olyan funkciókkal, mint a valós idejű spektrumelemzés (Real Time Spectrum Analysis – RTSA), a kvadratúramodulált (IQ) jelek és adatfolyamok (streaming) felismerése és rögzítése, valamint a protokollfüggetlen többesüzenetek (Protocol Independent Multicast – PIM) keresése, az Anritsu nemcsak megfelel az iparági szabványoknak, hanem meg is teremti azokat.

 

 

Raymond Chan, az Anritsu Corporation termékmenedzsere lelkesedésének ad hangot: „A Site Master MS2085A és MS2089A bevezetése óriási előrelépés a terepi tesztelési technológiában. Ezek az innovációk hangsúlyozzák a tesztelés- és méréstechnológiák fejlesztése iránti elkötelezettségünket, amelyek nemcsak megfelelnek a különböző ágazatokban tevékenykedő ügyfeleink változatos követelményeinek, hanem meg is haladják azokat; bizonyítják az Anritsu kiválóság iránti rendíthetetlen elkötelezettségét, és új mércét állítanak fel a professzionális terepi tesztelési folyamatokban”.

A Site Master MS2085A és MS2089A analizátorok már világszerte elérhetőek.

A termékekkel és képességeikkel kapcsolatos részletes információkért kérjük, keresse fel a www.anritsu.com weboldalt.

 

 

Az Anritsuról


Az Anritsu Corporation (www.anritsu.com) 125 éve az innovatív kommunikációs teszt- és mérési megoldások globális szállítója. Az Anritsu filozófiája az ügyfeleket valódi partnerként vonja be a vezeték nélküli, optikai, mikrohullámú/RF és digitális megoldások kifejlesztésébe a K+F, gyártási, telepítési és karbantartási alkalmazásokhoz, valamint a többdimenziós szolgáltatásbiztosítási megoldásokba a hálózat felügyeletéhez és optimalizálásához. Az Anritsu precíziós mikrohullámú/RF alkatrészeket, optikai eszközöket és nagy sebességű elektromos eszközöket is kínál kommunikációs termékekhez és rendszerekhez. A vállalat korszerű megoldásokat fejleszt az 5G, az M2M, az IoT, valamint más feltörekvő és régi vezetékes és vezeték nélküli kommunikációs piacok számára. Az Anritsu világszerte irodákkal rendelkezik, és több mint 90 országban mintegy 4000 alkalmazottat foglalkoztat.

 

 

#229175