Skip to main content

AUTOMOTIVE HUNGARY – ötödször

Megjelent: 2017. március 02.

hungexpo 2016 10 19 11 16 23Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás: 2017. október 18-20.


Legyen Ön is kiállító a magyar és közép-kelet-európai járműipart bemutató komplex fórumon, ahol az autógyártás teljes spektruma a formatervezéstől a gyártásig jelen van, lehetőséget teremtve a meglévő kapcsolatok ápolására és új üzleti kapcsolatok építésére. Foglalja le helyét kedvezményes áron, és válassza ki standhelyét a pavilonban jelent-kezésével egy időben! A kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. április 15.

A múlt az adatok tükrében

Az autóipari trendek és a piaci igények alapján, szakmai partnereivel közösen, a Hungexpo Zrt. 2013-ban szervezte meg az első AUTOMOTIVE HUNGARY-t, melynek társrendezvénye az AUTÓTECHNIKA Nemzetközi Járműfenntartó-ipari Szakkiállítás lett. Azóta a kiállítási csokor folyamatosan nő, mind a kiállítók számát, mind az elfoglalt területet, mind a szakmai látogatottságot tekintve, és a régióban meghatározó eseménnyé nőtte ki magát.
Az elmúlt években 16 ország összesen 537 kiállítója vett részt legalább egyszer a komplex járműipari fórumon, melyre 2016-ban:

  • rekordszámú látogató – 10 000 szakember érkezett,

  • 11 ország 250 kiállítója hozta el termékeit és szolgáltatásait, amit

  • 7000 m2 kiállítási területen mutattak be.

A négy – magyarországi gyártótelephellyel rendelkező – vállalat, az Audi, a Mercedes, az Opel és a Suzuki mellett számos, a saját területén meghatározó cég, a TIER 1-es, a TIER 2-es és a TIER 3-as beszállítók széles köre volt jelen. A kiállítók újdonságaik, termékeik, szolgáltatásaik bemutatása mellett többek között HR-ajánlatokkal is várták a szakembereket.

A jelen

Idén a piacvezetők, gyártók és beszállítók részvételével újra megrendezzük a járműipar komplex fórumát, melyen már fix helyük van többek között a szakmai szervezet kollektív standjainak, az Apollo Tyres-nak, a Flexnek, a FANUC-nak, a Keyence-nek, a Knüppelnek, a KUKA-nak, a Mitutoyonak, a TyssenKruppnak vagy a Wedconak.
A sort új kiállítók is bővítik Németországból, Spanyolországból, Koreából és Törökországból. Csatlakozzon hozzájuk Ön is, válassza ki a pavilonban cége számára a legmegfelelőbb helyet!

Programok

A kísérőesemények a hagyományokhoz híven az iparág egészét lefedő tematikai pontokra épülnek: Üzlet, Tudomány, Karrier. Szakmai partnereink közreműködésével a látogatók számos érdekes, szakmailag tartalmas, magas színvonalú programon vehetnek részt.

hungexpo 2016 10 19 11 16 23

Különlegességek
  • AUTOMOTIVE HUNGARY Tech-Together – verseny műszaki egyetemisták, főiskolások autóépítő csapatai számára, mely felvonultatja a járműipar kiemelkedően tehetséges reménységeit, lehetőséget teremt fejlesztéseik, terveik megismerésére.

  • Beszállítói fórumok. 450 üzleti tárgyalás 2016-ban. A járműiparban dolgozó szakemberek részvételével szervezett üzleti találkozók, melyeken új üzleti kapcsolatokat építhetnek (JETRO, HIPA, MAJOSZ).

  • Magas színvonalú szakmai konferenciák

Szakmai partnerek

Magyar Gépjárműipari Egyesület (MAGE), Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Egyesülete (MAJOSZ), Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA)

Kedvezményes árak kiállítóknak

A kiállításra előjelentkezési kedvezményeket kínálunk helydíjainkból. Kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. április 15.

Társrendezvény

AUTÓTECHNIKA – Nemzetközi járműfenntartó-ipari szakkiállítás

 

Csatlakozzon Ön is a magyar járműipar komplex fórumához, küldje be jelentkezési ívét, és foglalja le helyét kedvezményesen!
A szervező csapat készséggel áll az érdeklődők rendelkezésére az alábbi elérhetőségeken!


HUNGEXPO Zrt., 1101 Budapest, Albertirsai út 10. 

AUTOMOTIVE HUNGARY projekt
Tel.: +36 1 263 6384, +36 1 263 6341
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
www.automotivexpo.hu

AUTÓTECHNIKA projekt
Tel.: +36 1 263 6341
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
autotechnika.hungexpo.hu

 

Még több HUNGEXPO