Skip to main content

akYtec ITP11 folyamatkijelző – továbbfejlesztett funkciók, kompakt méret

Megjelent: 2020. március 30.

1abra akYtec lidAz akYtec ITP11 kijelző feladata az ipari folyamatok megbízható ellenőrzése. A német gyártó a közelmúltban továbbfejlesztette, és új funkciókkal egészítette ki ezt az univerzálisan alkalmazható folyamatkijelzőt.

 

 

 

 

Ipari rendszerek folyamatvisszajelző egységeinek különböző alkalmazásokhoz való gyors és kényelmes fejlesztésére alkalmazható az akYtec mikroprocesszoros vezérlésű ITP11 digitális kijelzője, amely egyaránt működtethető terepi készülékként, illetve vezérlőpultba, vezérlőszekrénybe építve is.
A hengeres testű kijelző az ipari jelzőlámpáknál jól ismert szabványos 22,5 mm-es furatba illeszthető, ami lehetővé teszi a mikroprocesszoros vezérlésű megjelenítő eszköz gyors és egyszerű szerelését. Az ITP11 készülékházának kompakt kialakítása jóvoltából egy vezérlőpanelen, vagy vezérlőszekrény előlapján számos kijelző elhelyezhető.

 

2abra akYtec

Egy bevált rendszer új funkciója – az akYtec ITP11 folyamatkijelző villog, amikor a folyamat során mért érték eltér a beállított értéktől


A folyamatkijelző huroktáplálású – a szükséges energiát 4–20 mA-es áramjel biztosítja, ezért külön tápforrást nem igényel, így alkalmazása előnyös olyan mérőhelyeken, ahol nem áll rendelkezésre segédenergia.
A készülék előlapján 14,0 mm-es, négy digites, 7 szegmenses vörös, vagy zöld LED-struktúra biztosítja a kijelzést magas fényerőszinttel, ami lehetővé teszi az ITP11 alkalmazását olyan környezetekben is, ahol nagyon rosszak a látási viszonyok.

 

1abra akYtec

A vörös vagy zöld színű LED-kijelzővel is rendelhető akYtec ITP11 folyamatkijelző IP65 védettségi besorolásával magasszintű védelmet nyújt a víz és a por behatásaival szemben, ezáltal rendkívül jól alkalmazható különféle ipari környezetekben, például vízellátást biztosító rendszereknél vagy hőkezelési technológiáknál


A kijelző skálázása és konfigurálása könnyen elvégezhető a készülékház hátoldali részén kialakított nyomógombokkal. A kijelző lineáris, vagy négyzetgyökalapú (gyökvonós) kijelzésre egyaránt beállítható. Gyors változású bemeneti jel esetén csillapítás beállítására is van lehetőség. Az ITP11 beállításai jelszóval védhetők az illetéktelen beavatkozások ellen.
A készülék garantált feszültségejtése maximálisan 4 V, és továbbfejlesztett funkcióinak egyikeként az akYtec riasztási funkcióval is ellátta, amely a beállított értéktől való eltérés esetén aktiválja a kijelző villogását.

 

ABACUS PLUS Automatizálási Kft.
2100 Gödöllő, Remsey J. krt. 9.
Tel.: +36 30 411 0239
E- mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.abacuskft.hu
www.akytec.de