Skip to main content

A Weidmüller „UR20-8DIO-P-3W-DIAG” univerzális modulja

Megjelent: 2019. szeptember 23.

weidmuller lid Nyolc függetlenül paraméterezhető bemeneti vagy kimeneti csatorna.

Helymegtakarítás a vezérlőszekrényben és költségcsökkentés a tervezés és a raktározás során.

Beállítható egycsatornás diagnosztika a be- és kimenetekhez.

Vonalszakadás érzékelése letiltott kimenetekkel.

 

A Weidmüller „UR20-8DIO-P-3W-DIAG” univerzális modulja kiegészíti a piacon már meglévő u-remote családot.
A u-remote az automatizálási és digitalizálási portfólió, a u-mation része. Az innovatív univerzális digitális I/O modulok, bemeneti vagy kimeneti formában paraméterezhető csatornákkal maximális rugalmasságot biztosítanak a felhasználók számára. A bemenetek vagy kimenetek a tervezési szakasz után egyedileg is paraméterezhetők.
A gépek és rendszerek automatizálásának tervezése, valamint villamos tervezése jóval a szerelési és üzembe helyezési szakaszok előtt megkezdődik. A tervezési szempontokat a lehető legnagyobb mértékben a részletekre összpontosítva fejlesztették ki, hogy a hibák kockázatát már a kezdetektől kiküszöböljék, és elkerüljék a költséges és időigényes újbóli átdolgozását. Komplex rendszerek esetén a gyakorlatban időnként szükség van az utolsó pillanatban vagy az üzembe helyezéskor történő változtatások végrehajtására. Ez többletidőt és -költséget jelent, ha nem terveznek vele a kezdetektől, vagy ha az alkalmazott automatizálási rendszer nem rendelkezik rugalmas kialakítással. Pontosan ezt a rugalmasságot és ezeket a tartalékokat lehet kezdettől fogva beépíteni a Weidmüller új univerzális I/O moduljának köszönhetően.

 

  UR20

UR20-8DIO-P-3W-DIAG u-remote, univerzális digitális I/O modul


Az „UR20-8DIO-P-3W-DIAG” u-remote modul egy univerzális digitális I/O modul, amelyben minden egyes csatorna bemenetként vagy kimenetként paraméterezhető.
Ez egyrészt előnyös, mivel mind az érzékelők, mind a működtető egységek csak egy modulhoz csatlakoztathatók, csökkentve ezáltal az I/O állomáson lévő modulok számát. Másrészt az automatizálás későbbi módosításai könnyen és különösebb költségek nélkül egyszerűen átkonfigurálással elvégezhetők (pl. ha egy szelepmozgatót le kell szerelni, és egy kiegészítő szenzort kell felszerelni a helyére). Alkalmazása különösen előnyös azokban az esetekben, amikor csak kis számú digitális érzékelőt vagy működtetőt használnak, mivel ezeket egyetlen modulon keresztül be lehet építeni az automatizálási rendszerbe. Ez helymegtakarítást jelent a vezérlőszekrényben, és csökkenti a tervezési, rendelési, raktározási és megrendelési költségeket. A paraméterezhető modulok ideálisak a távoli I/O-khoz is, amelyek messze túl vannak a rendszermezőn, mint például anyagmozgató rendszerekben.
Az I/O modulok a praktikus funkciók széles skálájának köszönhetően kiválóan alkalmasak: a bemenetek és kimenetek állítható egycsatornás diagnosztikájára, például az érzékelő-tápfeszültség, illetve a túláram figyelésére (> 0,3 A), az egyedi túlterhelés figyelésére a csatlakoztatott kimeneteknél (> 0,5 A), valamint a letiltott kimenetek egyedi vonalszakadás-érzékelésére. Pontos, mélyreható betekintést nyerve a rendszer állapotába, lehetségessé válik a hibák forrásainak gyors azonosítása és kijavítása. Ezáltal az új kompakt kialakítású modulok ötvözik az optimális rugalmasságot és a rendszer maximális rendelkezésre állását. Egy digitális és paraméterezhető I/O modullal a berendezések gyártója mindig készen áll a hirtelen változtatásokra vagy további bővítésekre.

 

weidmuller

 

Weidmüller – elektromos csatlakoztatás, teljesítményátvitel és -átalakítás, jel és adattovábbítás az ipari környezetben – Let's connect.

 

Kulcsszó: u-mation / u-remote univerzális digitális I/O modul.

 

 

A „u-mation” kifejezés különböző automatizálási és szoftverportfóliót takar, amelyeket a Weidmüller azzal a céllal állította össze, hogy az ügyfél konkrét alkalmazásához pontosan igazodó megoldásokat hozzon létre.
A tökéletesen összehangolt portfólió ötvözi a moduláris automatizálási hardvereket, valamint az innovatív tervezési és megjelenítőeszközöket a jól átgondolt digitalizálási megoldásokkal.
Lehetővé teszi az összes folyamatszint intelligens kapcsolatát az érzékelőtől a felhőig. Emellett az intelligens analitikai modulok az összes releváns gépi és folyamatadat részletes kiértékelését is lehetővé teszik. Az eltérések és a rendellenességek már a folyamat korai szakaszában észlelhetők.

 

 

Weidmüller Kft.
1097 Budapest, Gubacsi út 6.
Tel.: +36 1 382-7700
Fax: +36 1 382-7701
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
www.weidmueller.hu