Skip to main content

A rezsikiadásokon és a komfortérzeten is javíthat az intelligens fűtés

Megjelent: 2019. január 10.

danfoss eco lidNapjainkban egyre többen próbálják csökkenteni az energiaszámlájukat az optimális hőelosztás és a pontos hőmérséklet-szabályozás által. Egyre élénkebb a kereslet az intelligens fűtési alkalmazások iránt. Ezek körébe tartozik az innovatív Danfoss Smart Heating termékcsalád.

 

 

 

Lakjon akár kis lakásban, akár családi házban, érdemes megfontolnia az intelligens fűtés alkalmazását, hiszen nemcsak az energiaköltség csökkentéséhez járul hozzá, hanem komfortosabbá is teszi az otthont. A Danfoss továbbfejlesztett és kiterjesztett intelligens fűtési portfóliója innovatív megoldást kínál minden otthon számára – annak méretétől függetlenül.
A Danfoss Smart Heating lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy otthonuk fűtését a napi időbeosztásuknak megfelelően állítsák be, ami a megnövekedett komfortérzet mellett az energiafogyasztást akár 50 %-kal is csökkentheti.
A Danfoss Smart Heating termékcsalád alapeleme a gyártó második generációs radiátortermosztátja, a Danfoss Eco™, amely teljes körű házi vezérlést biztosít a fűtőrendszerhez Bluetooth kapcsolat segítségével, ami tökéletes, önálló megoldásnak számít egy kis lakás vagy ház esetében.
A Danfoss Link™ rendszer pedig egy teljesen intelligens fűtési megoldás, amely teljeskörűen szabályozza az otthoni fűtést, beleértve a radiátorokat és a padlófűtést (elektronikus és víz-áramoltatásos kialakítású padlófűtési megoldásoknál egyaránt). A rendszer Wi-Fi kapcsolaton keresztül kommunikál, és lehetővé teszi, hogy a lakás vagy lakóház minden egyes szobájához egyedi hőmérsékletet állítson be a felhasználó, a fűtés ütemezését pedig a Danfoss App alkalmazás segítségével igazítja a mindennapi életritmushoz.

 

danfoss eco

 

Egyszerű telepítés és teljes ellenőrzés

A Danfoss Eco™ és Link™ intelligens fűtési megoldások ugyanazon a filozófián alapulnak: mindkettő egyszerűen telepíthető, logikus felépítésű és könnyen használható mind a szakemberek, mind a végfelhasználók számára, és miközben energiát takarítanak meg, megbízható és biztonságos módon növelik a komfortszintet.
Valamennyi Danfoss Smart Heating megoldás azzal a céllal készült, hogy megkönnyítsék az intelligens fűtésre történő átállást. Egyszerűen telepíthetők, lépésről lépésre konfigurálhatók és a radiátorszelepek 90%-ával kompatibilisek. A telepítés után a rendszer a Danfoss App alkalmazás segítségével a felhasználó napi időbeosztásához illeszthető és ütemezhető.

 

danfoss link small

 

Komfortos és energiatakarékos

A Danfoss App segítségével könnyedén szabályozható az otthon fűtése. A fűtés napi programokkal ütemezhető, így a lakás vagy lakóház komfortosan meleg, ha a felhasználó otthon tartózkodik és hűvösebb, ha távol van.
A Danfoss Smart Heating termékcsalád megoldásai nem csupán felhasználóbarát komfortot kínálnak, de jelentős energiamegtakarítási potenciállal is rendelkeznek. A kézi termosztátoktól eltérően az elektronikus termosztátok automatikusan kapcsolhatják ki a fűtést és szabályozhatják annak használatát, amivel jelentős megtakarítások érhetők el, amely a fűtési számlában is megmutatkozik.

 

danfoss link product group

 

Biztonságos és megbízható

Az új Danfoss Smart Heating megoldások nem elhanyagolható előnye a legújabb adatvédelmi technológia, a személyes PIN kód és a helyi adattárolás. Az okostelefon és az intelligens fűtési megoldások közötti kommunikáció során a Danfoss a legmagasabb biztonsági szintet garantálja a műszaki és szervezeti biztonsági előírások folyamatos nyomon követésével és javításával.

 

Forrás: a Danfoss sajtóanyaga